.

QNCIGER 5-Инчов Кафени лъжици, Лъжичка за разбъркване на напитки за десерт, Кафе, сладолед, чай (Комплект от 8 броя, Сребро)

QNCIGER 5-Инчов Кафени лъжици, Лъжичка за разбъркване на напитки за десерт, Кафе, сладолед, чай (Комплект от 8 броя, Сребро)

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ 【Висококачествени МАТЕРИАЛИ】 - Пръчици за разбъркване на кафе са Изработени от висококачествена неръждаема стомана, която е с трайност, устойчивост на корозия и ръжда, присъщи на този материал ★ 【Полиран дизайн】 - Лъжичка за разбъркване напитки като цяло за мед е идеален плавен завой, което й придава много елегантен и прост вид, но без загуба на усещане за дизайн. ★ 【Добър дизайн】- Пръчици за разбъркване на кафе с ергономичен дизайн, които е по-удобно да се запази без да се чувствам нарязани ръце, ви позволяват да използвате по-удобно, отличителни характеристики на външния дизайн Sun flower, черешов цвят, cosmos, теменуга, слънчоглед, лизиантус, роза и слива. ★ 【ШИРОКО използваните СЦЕНАРИИ】 - Подходящ за дома, партита, офис, идеален за смесване на напитки, като лимонада и чай с лед, студен кафе, млечни шейкове. ★ 【 Гаранция за качество 100% 】 -Ние предоставяме гаранция за качество повече от 3 месеца.Ако вашата лъжичка за разбъркване на напитки е била счупена или сте получили дефектную, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти, те обслужат ви с ентусиазъм. Размер на пръчици за разбъркване на кафе : 12,5 см * 2,5 см Лъжици за разбъркване от неръждаема стомана, подходящи за бар, дома, партита, са идеални за смесване на напитки, като лимонада и чай с лед, студен кафе, млечни шейкове, рутбир и сладолед, незаменим инструмент за барман. ** Опаковка : комплект от 8 теми, сребристо **.

Декларирани характеристики