.

Toyvian 1 бр., Детска играчка, Чук, Играчки, Образователни Играчки, Инструмент, Играчка-Омар, Детски Образователни Играчки, Чук За Бижута, Образователна Играчка, Пейка, Д?

Toyvian 1 бр., Детска играчка, Чук, Играчки, Образователни Играчки, Инструмент, Играчка-Омар, Детски Образователни Играчки,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Чук за разцепване на морски Дарове : Това е може да подобри способността на децата към хватанию за пръстите, зрително-моторна координация и мобилизиране на техните творчески способности и въображениеДървена играчка-чук : Полирана гладка повърхност, и тя е много безопасен за използване от деца.Чук за колотения дограма : Играчка-чук няма мирис, не е токсична, безопасна, я не е лесно да се прекъсне.Детска играчка-чук : Износостойкая и изключително практични.Чук за черупкови организми : много интересни и практични детски дървени играчки-чукове, вашето дете те определено много ще се зарадват.Чук за разцепване на морски Дарове : Това е може да подобри способността на децата към хватанию за пръстите, зрително-моторна координация и мобилизиране на техните творчески способности и въображение.Дървена играчка-чук : Полирана гладка повърхност, и тя е много безопасен за използване от деца.Чук за колотения дограма : Играчка-чук няма мирис, не е токсична, безопасна, я не е лесно да се прекъсне.Детска играчка-чук : Износостойкая и изключително практични.Чук за черупкови организми : много интересни и практични детски дървени играчки-чукове, вашето дете те определено много ще се зарадват.Осъществяване на списък 1 х играчка-чук Особености -Материал : дървен крабовый чук -Цвят : Дървена Археологически чук-играчки -Размер : 29,50 X7,30 X5,50 см / 11,59 X2,87 X2 играчка за мозъка. -Тези играчки-чуковете имат широк спектър от приложения, не само като образователни играчки, но и като украса на дома с дървен чук, за морски дарове. -Изящна изработка, красив и практичен творчески чук за торта. -Позволете на децата да вземете дървен чук и свободно бие него самия, те ще бъдат много доволни играчка с разбивающимся чук. -Полирана повърхност е гладка, и на децата е много безопасно да се използва развивающую играчка. -Изработен от дървен материал, безопасен и полезен за здравето, децата могат с увереност да се насладите на дървен археологически чук.Описание на продукта Крабовый чук за омари Повърхността се полира без чеп, което ги прави по-безопасни за използване. играчка чук за торта Има прост дизайн, но много практични за използване, което остави у вас приятни впечатления.Чук за торта Играчка-чук може да се подобри координацията на ръцете и очите на децата и насърчаване на тяхната гъвкавост и движение на ръцете.

Декларирани характеристики