.

Кутия за управление на кабели от 3 опаковки с пакет за управление на кабели от 18 теми - Голяма, Средна и малка Кутия-органайзер за кабели от дървен покритие за скрива?

Кутия за управление на кабели от 3 опаковки с пакет за управление на кабели от 18 теми - Голяма, Средна и малка Кутия-органайзер

BGN 10.44

Сума
Налично за поръчка

【КОМПЛЕКТ КУТИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ на КАБЕЛИ 18 КПС】Можете да закупите в опаковка за управление на кабели 3 различни размери, 2 притежателя за кабелни скоби с един слот, 2 притежателя за кабелни скоби с два слота, 2 притежателя за кабелни скоби с три слота, 2 притежателя за кабелни скоби с пет слота и 10 многократно цветни кабелни основиТози комплект за управление на кабел позволява да се постигне най-добрия ефект, когато се използват заедно. 【РЕШЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ на КАБЕЛИ】 Ние разработихме система за управление на кабели "всичко в едно", която за 15 минути се раздели с разстройство в кабелите.Лесно съхранявайте всичките си кабели и контакти, като harger, разклонители, кабели, преходници, кабели, HDMI и т., На безопасно място и поддържане на реда в дома и офиса и да не се допуска попадане на прах. 【СТИЛЬНОСТЬ съчетано С удобството на】 Благодарение на стилна черна обзавеждането и елегантния дизайн на капака с имитация на дърво, тя ще бъде хармонично се съчетае с всеки интериор и изглежда невероятно.Просто поставете разклонители и кабели cords вътре и затворете капака за бързо и лесно използване. 【Сигурно и голямо пространство за съхранение на】 Нашата кутия-органайзер за кабели изработени от безопасен материал ABS, трайна и няма мирис, не е деформиран, не само ще ви помогне още по-добро организиране на вашите маси, телевизори или стая, но и ще предотврати докосване на вашите деца или домашни животни до опасни кабели или кабелям. 【На УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на клиентите, които се доверяват на 】 Tuwechen се стреми да ви предоставим висококачествена и солидна кутия-органайзер за кабели за решаване на проблеми с мръсна инсталация в дома си и офиса.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, ние ще осигурим 24-часова бърз отговор и ученето през целия приятелско обслужване на клиенти. 【КОМПЛЕКТ КУТИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ на КАБЕЛИ 18 КПС】Можете да закупите в опаковка за управление на кабели 3 различни размери, 2 притежателя за кабелни скоби с един слот, 2 притежателя за кабелни скоби с два слота, 2 притежателя за кабелни скоби с три слота, 2 притежателя за кабелни скоби с пет слота и 10 многократно цветни кабелни основи.Този комплект за управление на кабел позволява да се постигне най-добрия ефект, когато се използват заедно. 【РЕШЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ на КАБЕЛИ】 Ние разработихме система за управление на кабели "всичко в едно", която за 15 минути се раздели с разстройство в кабелите.Лесно съхранявайте всичките си кабели и контакти, като harger, разклонители, кабели, преходници, кабели, HDMI и т., На безопасно място и поддържане на реда в дома и офиса и да не се допуска попадане на прах. 【СТИЛЬНОСТЬ съчетано С удобството на】 Благодарение на стилна черна обзавеждането и елегантния дизайн на капака с имитация на дърво, тя ще бъде хармонично се съчетае с всеки интериор и изглежда невероятно.

Декларирани характеристики