.

Ehome осветителни Тела за бутилки за Вино с Тапа, 12 Опаковки 20LED Приказни Гирлянди, работещи на батерии, 7,2 подножието Сребърни Гирлянди от Медна тел със Запушалка за б?

Ehome осветителни Тела за бутилки за Вино с Тапа, 12 Опаковки 20LED Приказни Гирлянди, работещи на батерии, 7,2 подножието Сребърни

BGN 6.99

Сума
Налично за поръчка

【12 опаковки осветление за винени бутилки】 : много тънка венец дължина 6,6 фута / 2 м, с ултра ярки висококачествени 20 бр микро-светодиодни крушки.Дизайн на базата на корк ви позволява лесно да го поставите в бутилки. 【Лесно се задвижва от батерии】 : 3 батерии CR44 в пакет, 48 часа живот на батерията.Всяка тръба е снабдена с ключ за включване / изключване, просто контролирайте гирлянди и правете занаяти собствените си ръце.Идва с малка отвертка, която ще ви помогне лесно да се сменят батериите. (Моля, обърнете внимание, че батерията трябва да се замени, когато светлината става неясен. 【Низковольтный и водоустойчив тел】 : Низковольтный и теплоизолированный меден проводник не прегрява след употреба е безопасна при допир.Кабели и светодиоди е водоустойчив, така че с тях можете да украсите бутилки вино. (Отделението отделение не е водоустойчива). 【Широко се използва】 : Гъвкави и тънки, но здрави, корк тела Ehome за винени бутилки лесно се огъват, с блясък на 360 градуса, с красив ефект, идеален пробковый лампа за винени бутилки, стъклени бутилки, бирени бутилки и бутилки за събиране на алкохол и т. подходящ за украса на сватбени партита, маса за хранене, Хелоуин, Коледа и т., Дори за великолепни винени бутилки със запушалка за много други проекти или занаяти от всички led украса.Цвят : студен бял 12 бр. Материал : сребрист шнур и пластмаса.Led крушки : 20 светодиода венец.Дължина на низ : 6,6 фута. Източник на захранване : 3 батерии тип LR44 (включени в комплекта).Разстояние между светодиодите : 4 инча. 【12 опаковки, тела за бутилки вино с пробковым дизайн】 : 12 x 20 led осветителни тела за бутилки вино, произведени от висококачествена сребърна гъвкава медна жица с дължина 7,2 метра, могат да се огъват във всяка форма, която ви харесва.Благодарение на пробковому дизайн фея светлини - чудесен начин за обезвреждане на празни бутилки от вино, универсален за повечето видове бутилки вино. 【Светлини за винени бутилки за батерии】 : Корк осветление се захранват от 3 батерии LR44 (батерии са включени в комплекта), които могат да работят 48 часа непрекъснато.Моля, обърнете внимание, че батерията трябва да се замени при слабо осветление (отверка е включен в комплекта). 【Енергоспестяващ и водоустойчив】 : Одобрени UL588 гирлянди с низковольтным и теплоизолированным медна тел със сребърно покритие се различават ниска консумация на енергия, няма прегряване след употреба и са безопасни при допир.Кабели и светодиоди е водоустойчив, така че с тях можете да украсите бутилки вино. 【Лесна употреба】 : Корк осветителни тела за винени бутилки с превключвател за включване / изключване по-лесни за използване, просто махнете отметката от пластмасов лист, обърни ключа, и гирлянди загорятся.Освен това, батерията на мини размер, лесно да се замени и да го скрие.

Декларирани характеристики