.

Hoody N/A, Женски Зимен Пуловер с облаците, Женски, Плюс размера на Кадифе Топли Блузи с дълги ръкави, Ежедневни Блузи (Цвят: синьо Размер: XXL Код)

Hoody N/A, Женски Зимен Пуловер с облаците, Женски, Плюс размера на Кадифе Топли Блузи с дълги ръкави, Ежедневни Блузи (Цвят:

BGN 301.57

Сума
Налично за поръчка

КадифеИзбирайте меки тъкани, които на пипане е гладка и им е трудно да мачкам.Той притежава отлична пропускливост на въздуха, мека еластичност и комфорт.Случайни качулка красив и щедър.Облекло с наклонена деколте, практични и удобни.Гладка светкавица лесно се побира и се отстранява. Поради различния осветление на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Избирайте меки тъкани, които на пипане е гладка и им е трудно да мачкам.Той притежава отлична пропускливост на въздуха, мека еластичност и комфорт.Случайни качулка красив и щедър.Облекло с наклонена деколте, практични и удобни.Гладка светкавица лесно се побира и се отстранява. Поради различния осветление на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Избирайте меки тъкани, които на пипане е гладка и им е трудно да мачкам.Той притежава отлична пропускливост на въздуха, мека еластичност и комфорт.Случайни качулка красив и щедър.Облекло с наклонена деколте, практични и удобни.Гладка светкавица лесно се побира и се отстранява. Размер : 2 XL S M L XL.Тип яка : С качулка.Цветова класификация : синьо небе.Пълнеж : бял гъши пух.Версия на дрехи : свободен вид. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основната стока, нищо друго не се продава.Списък : 1 * Толстовка2. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж Моля, разберете, благодаря.

Декларирани характеристики