.

XXS Забавен Акварел Сладък Плакат с изображение на Морски животни, монтиран на стената Художествен Плакат за Детска Спалня, Баня, Стенен Декор в морето, Артистични щ?

XXS Забавен Акварел Сладък Плакат с изображение на Морски животни, монтиран на стената Художествен Плакат за Детска Спалня, Баня,

BGN 5.38

Сума
Налично за поръчка

(Размер на художествено принта) Размер на нашата стена цифра е 8 инча х 10 инча (20 см х 25 см), общо 4 бр Такъв размер е много лесно да поставите в рамка и да се мотае. (Материал за художествен печат) Ние използваме плакат за печат върху платно 100% високо качество на изображението отпечатани на екологично чиста холщовой тъкан, по-ясно и ярко.Освен това, тя е здрава, и можете да го използвате многократно. (ХУДОЖЕСТВЕНА печатна опаковка) Нашите стенни щампи са опаковани в здрава крафт-хартия, върху нея не се образуват гънки по време на транспортиране.И НИКАКВА РАМКА в комплект не. (СТРАХОТНА идея ЗА ПОДАРЪК) имаме всички видове стилни и артистични щампи, които са идеални за всеки ваш повод.Както и съвременни модни артистични щампи, те са идеални за декора на стените домашни помещения, като хол, баня с тоалетна, спалня, детска стая и т. Освен това, можете да окачите цитати, пословици и на стената на офиса или класната стая.Можете също така да го използвате и като подарък-изненада.Поради рязане може да има грешка 2-3 мм. И може да се различават леко между продукт и телевизор.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Вид на закрепване : Монтиране на стена. (Размер на художествено принта) Размер на нашата стена цифра е 8 инча х 10 инча (20 см х 25 см), общо 4 бр. Такъв размер е много лесно да поставите в рамка и да се мотае. (Материал за художествен печат) Ние използваме плакат за печат върху платно 100% високо качество на изображението отпечатани на екологично чиста холщовой тъкан, по-ясно и ярко.Освен това, тя е здрава, и можете да го използвате многократно. (ХУДОЖЕСТВЕНА печатна опаковка) Нашите стенни щампи са опаковани в здрава крафт-хартия, върху нея не се образуват гънки по време на транспортиране.И НИКАКВА РАМКА в комплект не. (СТРАХОТНА идея ЗА ПОДАРЪК) имаме всички видове стилни и артистични щампи, които са идеални за всеки ваш повод.Както и съвременни модни артистични щампи, те са идеални за декора на стените домашни помещения, като хол, баня с тоалетна, спалня, детска стая и т. Освен това, можете да окачите цитати, пословици и на стената на офиса или класната стая.Можете също така да го използвате и като подарък-изненада.Поради рязане може да има грешка 2-3 мм. И може да се различават леко между продукт и телевизор.

Декларирани характеристики