.

Хидратиращ тоник с хиалуронова киселина It ' S Skin - Корейски тоник за лице | Корейски овлажняващ тоник за лице - Овлажняващ тоник за лице | Хидратиращ тоник с хиалуроно?

Хидратиращ тоник с хиалуронова киселина It ' S Skin - Корейски тоник за лице | Корейски овлажняващ тоник за лице - Овлажняващ

BGN 8.97

Сума
Налично за поръчка

Хидратиращ тоник Moisture Система, която създава увлажненную и гладка кожаХидратиращ тоник, съдържащ естествен овлажняващ фактор, хиалуронова киселина, за хидратирана, кожата и екстракт от плодовете на мальпигии Голи (ацеролы), богат източник на витамин С, който осигурява осветляющий и почистване грижи, като поддържа кожата хидратирана в продължение на дълги часове, за да придава здрав текстура. ✅ ФОРМУЛА ЗА ИНТЕНЗИВНО ОВЛАЖНЯВАНЕ.Постигане на оптимално овлажняване с помощта на нашия овлажняващ тоник за лице на skin toner!Наситен с хиалуронова киселина, той подхранва и омекотява вашата кожа, максимално задържане на влагата и придава еластичен тен, който блести в продължение на целия ден. ✅ УСИЛВАТЕЛ НА ЕЛАСТИЧНОСТ.Преобразите кожата си с помощта на нашия хранителен тоник за лице за жени и мъже!Обогатен с рициново масло, екстракти от боровинки и плодове ацеролы, той стяга и укрепва кожата, придава блясък и еластичност, което му придава подмладяване, младежки вид. ✅ ИЗСВЕТЛЯВА и ИЗРАВНЯВА тена на КОЖАТА. Съживете обикновен грижа за лицето с помощта на нашия осветляющего тоник!Съдържа екстракт от плодовете на мальпигии Глабской, който е богат на витамин C. It изравнява текстурата на кожата, премахва пигментация и почиства кожата, прави я гладка и сияйна. ✅ УСПОКОЯВА КОЖАТА. Възстановете кожата си естествен блясък с помощта на нашия корейски тоник за грижа за суха кожа!Обогатен с жизнено важни хранителни вещества и успокояваща формула, той съживява и възстановява чувствителната кожата, придава блестящ тен, който се запазва в продължение на целия ден. ✅ ЗАДЪРЖА ВЛАГАТА.Разкрийте красотата на вашата кожа с помощта на нашия овлажняващ тоник.Благодарение на внимателно разработената формула на този хидратиращ тоник за корейски грижа за кожата осигурява оптимално овлажняване, което подобрява нивото на влажност, като придава на кожата еластичност, мекота и увлажненность.Стягане на влагата, който спомага за овлажняване и здравето на кожата.

Декларирани характеристики