.

Актуализация на твърдия диск FD 5 TB за Xbox One - лесно монтиране с помощта на 3 порта USB - Съвместим само с оригиналния Xbox One (XBOX-5TB-SH)

Актуализация на твърдия диск FD 5 TB за Xbox One - лесно монтиране с помощта на 3 порта USB - Съвместим само с оригиналния

BGN 83.16

Сума
Налично за поръчка

Най-новата версия, с актуализиран фърмуер за XBOX с актуализиране на 10 9135 или по-нова версия.Xbox One Snap On проектирана специално за Xbox One (не е съвместим с Xbox One S или Xbox One X).Добавете повече игри и USB-порта на вашия Xbox One, просто го свържете към вашето устройство.Проста защелкивающаяся дизайн за директно свързване към Xbox One.За елегантен външен вид не се изисква външно захранване.Инсталирайте, без проблеми за 1 минута (видеоинструкция е на разположение в списъка). 3-портов USB хъб 3, който може да се използва за допълнителен склад или като обикновен разширяване на USB-порт.Поддържа сверхскоростную пренос на данни до 5 gbps (USB 3.0) - обратната съвместимост с USB 2. Xbox One в комплекта не е включена.Ръководство съдържа инструкции за правилното инсталиране на Xbox One Snap On. моля, следвайте инструкциите в ръководството, и устройството ще работи така, както то е предназначено.Можете също така да видите видео инсталация в списъка.Инсталиране на Xbox One на твърдия диск, ръчна изработка.Най-новата версия, с актуализиран фърмуер за XBOX с актуализиране на 10. 9135 или по-нова версия.Xbox One Snap On проектирана специално за Xbox One (не е съвместим с Xbox One S или Xbox One X).Добавете повече игри и USB-порта на вашия Xbox One, просто го свържете към вашето устройство.Проста защелкивающаяся дизайн за директно свързване към Xbox One.За елегантен външен вид не се изисква външно захранване.Инсталирайте, без проблеми за 1 минута (видеоинструкция е на разположение в списъка). 3-портов USB хъб 3, който може да се използва за допълнителен склад или като обикновен разширяване на USB-порт.Поддържа сверхскоростную пренос на данни до 5 gbps (USB 3.0) - обратната съвместимост с USB 2. Xbox One в комплекта не е включена.Ръководство съдържа инструкции за правилното инсталиране на Xbox One Snap On. моля, следвайте инструкциите в ръководството, и устройството ще работи така, както то е предназначено.Можете също така да видите видео инсталация в списъка.Инсталиране на Xbox One на твърдия диск, ръчна изработка.Та Fantom за Xbox One Snap On Drive позволяват лесно разширяване на хранилището на оригиналната версия на Xbox One.Истински Plug N Play : просто свържете вашето устройство към оригиналния Xbox One и разширяване на пространство за игри и приложения.Инсталирането отнема по-малко от 1 минута.

Декларирани характеристики