.

Опаковки за многократна употреба за пазаруване PLANET E – Големи Сгъваеми кутии с укрепен дъно от рециклирана пластмаса (Гео White, опаковка от 6 броя)

Опаковки за многократна употреба за пазаруване PLANET E – Големи Сгъваеми кутии с укрепен дъно от рециклирана пластмаса (Гео

BGN 22.49

Сума
Налично за поръчка

Опаковки за многократна употреба за продуктиВъзможност за съхранение.Еднодневни екскурзии.Органайзер за играчки за домашни любимци. ?-???? : Тези торбички за пазаруване са изработени от висококачествени материали, с използване на рециклирана пластмаса. В тях достатъчно място, така че спокойно можете да се купуват необходимия брой продукти. ?????? ?????? : Едно водоустойчив структуриран дизайн, да ти го да остане на същото място, къде да ги поставят; дълга дръжка за носене на по-високи позиции или перекидывания ги през рамо, а също така е труден за дъното, выдерживающее големи натоварвания. ??? ??? ??????? ??????? : Тези чанти-лотария за продукти може да добавяте точно, докато те не се използват.Здрава конструкция и ускореното дъното позволяват много лесно зареждане и разтоварване на продукти. ????????? ??? : Тези пера на ръка и торби за многократна употреба-тоут ще се превърне в идеален спътник в хранителни магазини - напълно подходящи за семейни пътувания в супермаркет, за покупки на едро, организации, продукти, месо и отлични като кошница за съхранение. ????? ???????? : Размерът на тези чанти-тоут различен капацитет.Размери са : 13 L x 11 H x 10 W инча. ?-???? : Тези торбички за пазаруване са изработени от висококачествени материали, с използване на рециклирана пластмаса. В тях достатъчно място, така че спокойно можете да се купуват необходимия брой продукти. ?????? ?????? : Едно водоустойчив структуриран дизайн, да ти го да остане на същото място, къде да ги поставят; дълга дръжка за носене на по-високи позиции или перекидывания ги през рамо, а също така е труден за дъното, выдерживающее големи натоварвания. ??? ??? ??????? ??????? : Тези чанти-лотария за продукти може да добавяте точно, докато те не се използват.Здрава конструкция и ускореното дъното позволяват много лесно зареждане и разтоварване на продукти. ????????? ??? : Тези пера на ръка и торби за многократна употреба-тоут ще се превърне в идеален спътник в хранителни магазини - напълно подходящи за семейни пътувания в супермаркет, за покупки на едро, организации, продукти, месо и отлични като кошница за съхранение. ????? ???????? : Размерът на тези чанти-тоут различен капацитет.Размери са : 13 L x 11 H x 10 W инча.Тези сгъваеми кутии са винаги под ръка, когато имате нужда от тях, и ги лесно да се скрие, когато не го правите.

Декларирани характеристики