.

Преносим калъф за ключове Northwall с цип, Огнезащитни и водоустойчив Органайзер за ключове от естествена кожа от микрофибър, Китка ключове с 28 липучками за ключове, Пр?

Преносим калъф за ключове Northwall с цип, Огнезащитни и водоустойчив Органайзер за ключове от естествена кожа от микрофибър,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

? ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : кожена папка за ключове Northwall помага за поддържане на реда28 ключодържатели с keyloop улесняват сортиране на всички ваши ключове.Напишете описание на етикет и запазване на ключове. ✅ МИНИМАЛИСТИЧЕН ДИЗАЙН : Този професионален кожен държач за ключове, изработени от висококачествена естествена кожа от микрофибър, който се отличава с изключителна здравина и високо качество на допир. ✅ Домашно и професионално използване : Този портативен кожен органайзер за ключове са подходящи за всеки обикновен домакинство, както и ще ползва всеки банкер, ръководител на хотела, адвокат, бизнесмен, на студентите, на наемодателя, . Той е особено подходящ за агенти по недвижими имоти и услуги за наемане на автомобили!. ? ОГНЕЗАЩИТНИ и водоустойчив ДИЗАЙН : Този огнезащитни и водоустойчив (15000 mm) бележник-органайзер за ключодържател изработен от висококачествена естествена кожа с микроволокнами.Ние сме спрели своя избор на кожата от микрофибър, която може временно да се противопоставят на непрямому запалва при температура до 2000°с.Това се отнася само до външната страна на кожата, а не с цип и други материали.Калъф от микрофибър предпазва вашите ключове от умерен дъжд и сняг.74 Инча и 28 зъба. ✅ ПОКУПКА без РИСК на 100% : нашата цел номер едно -да ви осигури максимално приятелско обслужване на клиенти.Ето защо ние ви предлагаме гарантирано връщане на парите в случай, че този кожен калъф за ключове не отговаря на вашите очаквания.Представяме ви кожена папка-корици за ключове Northwall - идеалното решение за правилно съхранение на вашите ключове в безопасност.Този органайзер за ключове е с голям обем в 28 ключодържатели позволява лесно да се сортира и да се идентифицират всички ваши ключове.Бележки можете да настроите, като пишете за него описания, така че можете да лесно да намерите желаната ви ключ.Този държач за ключове е с минималистичен дизайн и изработена от висококачествена естествена кожа от микрофибър, който се отличава с изключителна здравина и високо качество на допир.Професионален кожен държач за ключове, подходящ както за домашна, така и за професионална употреба, което го прави идеален за банкери, мениджъри на хотели, адвокати, бизнесмени, студенти, собственици на жилища и на всички, които трябва внимателно да съхранява ключовете си.Благодарение на огнестойкому и водонепроницаемому дизайн кожена книга за ключове Northwall е предназначена за работа в тежки условия.

Декларирани характеристики