.

Topeakmart 42 H Кактусовое Котешки Дърво, Скъпа Котешка Кула с Когтеточками, Мебели за дома и За Котки, Игри Къща За Център на активност Котки с Платформа, Кондоминиумом, К?

Topeakmart 42 H Кактусовое Котешки Дърво, Скъпа Котешка Кула с Когтеточками, Мебели за дома и За Котки, Игри Къща За Център

BGN 39.95

Сума
Налично за поръчка

【Пушистое и удобно гнездо, идеално за почивка от cuties】 Удобен апартамент, мека платформа и кошница ще осигури на вашите котки уютно, топло място за сън, доставка на малки тиграм безкрайни часове на забавление и комфортДолната рампа служи стълбище и когтеточкой, за да помогне на котенку влезе в кошачью пещерата и тренира мускулите. 【Уникален сладък вид кактус】Благодарение на опростена форма, уникален и приятен дизайн кактус придава на вашето жилищно пространство забавен и свеж вид.Обернутое зелена и кафява рошав плат, това е котешки дърво наподобява кактус и изглежда привлекателно и свежо, което помага да се побере във всеки модерен интериор. 【Висящи топката добавя допълнително забавление】 обединихме камбанка и кожа топката в отлична играчка за котки.Звукът е чист, което лесно привлича вниманието на котката.Стимулируйте ловен инстинкт на котката и нека си тичат и скачат като дивия животно. 【Устойчива конструкция за безопасно подскача】 Масивна древесностружечная печка осигурява отлична здравина и безопасност по време на скокове, игри или драскотини котки.В комбинация с подсилена основа, трайни резба в основата на събирането и предохраняющим от преобръщане монтаж колан осигуряват двойна защита на вашата котка. 【Безопасни за домашни любимци материали за приятното прекарване на вашата котки】 Изработена от ПДЧ, съвместими с ВЪГЛЕХИДРАТИ P2, и по-мека ворсистого покритие, тази кула е за котки е предназначена за създаване на безопасни, трайни, стабилни у дома и развлекателен център за вашите малки ангелчета. 【Пушистое и удобно гнездо, идеално за почивка от cuties】 Удобен апартамент, мека платформа и кошница ще осигури на вашите котки уютно, топло място за сън, доставка на малки тиграм безкрайни часове на забавление и комфорт.Долната рампа служи стълбище и когтеточкой, за да помогне на котенку влезе в кошачью пещерата и тренира мускулите. 【Уникален сладък вид кактус】Благодарение на опростена форма, уникален и приятен дизайн кактус придава на вашето жилищно пространство забавен и свеж вид.Обернутое зелена и кафява рошав плат, това е котешки дърво наподобява кактус и изглежда привлекателно и свежо, което помага да се побере във всеки модерен интериор. 【Висящи топката добавя допълнително забавление】 обединихме камбанка и кожа топката в отлична играчка за котки.Звукът е чист, което лесно привлича вниманието на котката.

Декларирани характеристики