.

Детска пътна възглавница stocaggio 2 в 1 - Меки и очарователни плюшени мечки, които се превръщат в U-Образна възглавница за шията, за максимален комфорт по време на пътува?

Детска пътна възглавница stocaggio 2 в 1 - Меки и очарователни плюшени мечки, които се превръщат в U-Образна възглавница за

BGN 10.67

Сума
Налично за поръчка

?【Универсална възглавница за пътуване】 Нашата възглавници-трансформатор ще стане идеален спътник за пътуване - от пътувания с кола до продължителни полетиТя се превръща от най-удобни възглавници за сън и за домашна употреба на помощни възглавница за шията, за следващото си приключение. ?【Максимален комфорт】 Ако търсите максимален комфорт по време на дълги пътувания, нашата възглавница за пътуване - идеалният избор.Изработени от меки и высокоэластичных материали, включително микрошарики и полиуретан влакна с висока плътност, той осигурява изключителна подкрепа на врата и главата, осигурявайки добър нощен сън, където и да се намирате. ?【Лесен и удобен】 Не губете повече време в врява с по-тежки пътни условия.Нашата U-образна възглавница за шията е изключително лесен за използване.Просто расстегните цип и телена бъркалка материал, докато той не приеме идеална форма.Както възрастните, така и децата ще го намерите гладко и удобно. ?【Беспроблемная почистване на】 Почистване на пътната възглавници още никога не е било толкова лесно.Просто измийте го на ръка в хладка вода с неутрален почистващ препарат, внимателно каша, изстискайте излишната влага с кърпа и оставете да изсъхне на слънце. ?【Добър избор на подаръци】 Този продукт е подходящ като подарък за децата, а също така може да бъде дадена на семейството и приятелите си по поводи, като Деня на майката, Великден, Коледа, Нова година, рождени дни и абитуриентски.Той не само осигурява практично защита на врата, но и служи като грижовен спътник, предизвиквайки на вашите близки да се чувстват по-топли и близки. ?【Универсална възглавница за пътуване】 Нашата възглавници-трансформатор ще стане идеален спътник за пътуване - от пътувания с кола до продължителни полети.Тя се превръща от най-удобни възглавници за сън и за домашна употреба на помощни възглавница за шията, за следващото си приключение. ?【Максимален комфорт】 Ако търсите максимален комфорт по време на дълги пътувания, нашата възглавница за пътуване - идеалният избор.Изработени от меки и высокоэластичных материали, включително микрошарики и полиуретан влакна с висока плътност, той осигурява изключителна подкрепа на врата и главата, осигурявайки добър нощен сън, където и да се намирате. ?【Лесен и удобен】 Не губете повече време в врява с по-тежки пътни условия.Нашата U-образна възглавница за шията е изключително лесен за използване.Просто расстегните цип и телена бъркалка материал, докато той не приеме идеална форма.Както възрастните, така и децата ще го намерите гладко и удобно.

Декларирани характеристики