.

Fdit Набор от форми за сапун Направи си сам с Дървена Кутия, Правоъгълна Силиконова Форма за Сапун, Набор от Форми за хляб, за да проверите за Печене Инструменти Напра?

Fdit Набор от форми за сапун Направи си сам с Дървена Кутия, Правоъгълна Силиконова Форма за Сапун, Набор от Форми

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Практически инструменти】 Набор от форми за сапун със силиконова подплата и дървена форма, лесно се отстранява и идеално запазва формата на сапун 【Практически инструменти】 Набор от форми за сапун със силиконова подплата и дървена форма, лесно се отстранява и идеално запазва формата на сапун. 【Устойчиви на висока температура】 Силикон вътрешен резервоар притежава висока температурна устойчивост до -40-220, може да се използва в електрическа фурна, микровълнова фурна, хладилник и съдомиялна машина. 【Висококачествени материали】 Мека текстура, антипригарная повърхност, добра еластичност, деформация, за многократна употреба, подходящ за собственоръчно сапун "Направи си сам". 【Някои форми са включени】С цветна форма, форма на мечка, с пергаментова хартия и държач за сапун, той е много подходящ за собственоръчно сапун и доставя удоволствие от занаяти. 【Лесен за почистване и се използва】 Е идеален за готвене на торти, сапун, пудинги, хляб и шоколадови бонбони. 【Практически инструменти】 Набор от форми за сапун със силиконова подплата и дървена форма, лесно се отстранява и идеално запазва формата на сапун. 【Практически инструменти】 Набор от форми за сапун със силиконова подплата и дървена форма, лесно се отстранява и идеално запазва формата на сапун. 【Устойчиви на висока температура】 Силикон вътрешен резервоар притежава висока температурна устойчивост до -40-220, може да се използва в електрическа фурна, микровълнова фурна, хладилник и съдомиялна машина. 【Висококачествени материали】 Мека текстура, антипригарная повърхност, добра еластичност, деформация, за многократна употреба, подходящ за собственоръчно сапун "Направи си сам". 【Някои форми са включени】С цветна форма, форма на мечка, с пергаментова хартия и държач за сапун, той е много подходящ за собственоръчно сапун и доставя удоволствие от занаяти. 【Лесен за почистване и се използва】 Е идеален за готвене на торти, сапун, пудинги, хляб и шоколадови бонбони.Параметри : Тип на продукта : Набор от форми за сапун Материал : силикон + дърво Капацитет : 1200 мл Приложение : Форма за сапун, форма за печене Тегло : прибл. 700 г-710 g / 24,7 грама-25 грама Размер на дървената кутия : прибл. Размер на силиконовата форма 280x87x85 mm / 11,0x3,4x3,3 инча : прибл. 260x70x78 мм / 10,2x2,8x3,1 инча Начин на употреба : 1. Приготвя се течен сапун за торта и се изсипва във форма 2.

Декларирани характеристики

Item Type:
Soap Mold Set
Material:
Silicone+Wood
Capacity:
1200ml
Uses:
Soap Mold, Baking Mold
Weight:
Approx. 700g-710g / 24.7oz-25oz
Wood Box Size:
Approx. 280x87x85mm / 11.0x3.4x3.3in
Silicone Mold Size:
Approx. 260x70x78mm / 10.2x2.8x3.1in
How to Use:
1. Prepare the cake or soap liquid material to be made and pour it into the mold:
2. Put it in the refrigerator or bake it into a solid statue:
3. Cut and package according to your favorite shape and size :
Package List:
1 x Soap Mold :
1 x Wood Box with Lid :
1 x Flower Mold :
1 x Bear Mold :
20 x Wrapping Paper :
1 x Soap Holder :
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :