.

Подложка за мишка, Игрална Подложка за мишка, Подложка за мишка на Неподвижни Гумена основа с рисунки за лаптоп, компютър и офис, 9,5 х 7,9 х 0,12 инча (морето и плажа)

Подложка за мишка, Игрална Подложка за мишка, Подложка за мишка на Неподвижни Гумена основа с рисунки за лаптоп, компютър

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Тази подложка за мишка е направена в ярки цветове и ви дава нови усещания от ежедневните офис на живот.Също така е много подходящ като подарък!. Тази подложка за мишка изработена от естествен каучук и няма мирис.Нескользящая гумена основа надеждно се закрепя на място, предотвратяване на подхлъзване при ежедневна употреба. Тази подложка за мишка изработена от плат ликра, която е с много деликатен цветен ефект и не избледняват при многократно почистване. Лесен и удобен за переноске. подходящ за пътуване. Повърхността на тази подложка за мишка може да се пере, и лесни за почистване. Подложка за мишка е идеална за всички видове мишки, лазерни и оптични устройства.Идеална за ежедневна употреба. 1 x подложка за мишка. 【Размер на подложка за мишка】 : Подложка за мишка с размери 240 x 200 x 3 mm (9,5x7,9x0,12 инча) са отлични за работния плот, както и работно бюро лесно да се транспортира в бизнес пътуване. 【Елегантен подложка за мишка】 : На този килим за мишки нанесен красива фигура.Придайте на своя офиса индивидуалност, която е идеална за всички видове настолни компютри, офиси, къщи, компютри, клавиатури и мишки. 【Висококачествено покритие от ликра】 : Подложка за мишка с ултра-гладка повърхност, по която мишката се плъзга лесно се.Той е оптимизиран за бързи движения, като същевременно осигурява отлична скорост и контрол.Той е идеален за ежедневието на работа или игри. 【Нескользящая основа от естествен каучук】 : Мат mouese е изработена от естествен каучук, без неприятна миризма, полезен е за здравето и е безвреден за околната среда.Здраво, нескользящий. 【Моющийся дизайн】 : Повърхността на тази подложка за мишка може да се мие, лесно за почистване.Той има превъзходен цветен ефект и не избледняват при многократно почистване. 【Размер на подложка за мишка】 : Подложка за мишка с размери 240 x 200 x 3 mm (9,5x7,9x0,12 инча) са отлични за работния плот, както и работно бюро лесно да се транспортира в бизнес пътуване. 【Елегантен подложка за мишка】 : На този килим за мишки нанесен красива фигура.Придайте на своя офиса индивидуалност, която е идеална за всички видове настолни компютри, офиси, къщи, компютри, клавиатури и мишки. 【Висококачествено покритие от ликра】 : Подложка за мишка с ултра-гладка повърхност, по която мишката се плъзга лесно се.Той е оптимизиран за бързи движения, като същевременно осигурява отлична скорост и контрол.

Декларирани характеристики