.

FAVOMOTO 40 бр. Ремонтирующий Плодов Кръпка Модни Етикети Диня Декор Хавайски Декор Пластира за ремонт на Дрехи Хавайски Апликация Нашивка за Икона Шевна Нашивка Желез?

FAVOMOTO 40 бр. Ремонтирующий Плодов Кръпка Модни Етикети Диня Декор Хавайски Декор Пластира за ремонт на Дрехи Хавайски

BGN 6.24

Сума
Налично за поръчка

АПЛИКАЦИЯ с бродерия под формата на диня - направи си САМ своя стил на обличане ще ти помогне е да покаже своята индивидуалностРазлични желязо на заплатке - Сфера на приложение : декорация аксесоари за ремонт на дрехи с мотив "Направи си сам", подходящ за якета, дънки, блузи, шапки, обувки, ученически чанти, детски дрехи, любителите на diy, раница, създаване на занаяти собствените си ръце, за да ви направи специален и уникален.НАШИВКА с бродерия на ЧАНТАТА - с Превъзходно майсторство на изработката и добри материали осигуряват нейната издръжливост и практичност.Декоративна апликация за панталони-подходящ за самостоятелно ремонт на дупки в дрехите си, и е подходяща за чанти, шапки, обувки,. нашивка за бродерия на рокля-Изпълнена с отлична изработка и разполага с ярък външен вид и ярки цветове.АПЛИКАЦИЯ с бродерия под формата на диня - направи си САМ своя стил на обличане ще ти помогне е да покаже своята индивидуалност.Различни желязо на заплатке - Сфера на приложение : декорация аксесоари за ремонт на дрехи с мотив "Направи си сам", подходящ за якета, дънки, блузи, шапки, обувки, ученически чанти, детски дрехи, любителите на diy, раница, създаване на занаяти собствените си ръце, за да ви направи специален и уникален.НАШИВКА с бродерия на ЧАНТАТА - с Превъзходно майсторство на изработката и добри материали осигуряват нейната издръжливост и практичност.Декоративна апликация за панталони-подходящ за самостоятелно ремонт на дупки в дрехите си, и е подходяща за чанти, шапки, обувки,. нашивка за бродерия на рокля-Изпълнена с отлична изработка и разполага с ярък външен вид и ярки цветове.Пратката включва 40 x кръпки за дрехи с ръцете си Характеристики -С фина обработка, изглежда нежна и елегантна, хубава нашивка за ягодов декор дрехи. - Практични и красиви апликации за дрехи, обувки, аксесоари за коса, продукти са ръчна изработка и т. стикер-нашивка на дънки. -Размер : около 0,1x4 дървен материал,5x6 см /0,04x1,77x2,36 инча (авокадо); 3,5x7 см /1,38x2,76 инча (половин диня); 5x5,1 см /1,97x2,01 инча (праскова); 3,6x7,3 см /1,42x2,87 инча (ананас) Сладки ивици на пуловер. - Подходящ за жилище, ателие, магазин дрехи, търговски център и т. Етикети с аппликацией. - Модел е реалистичен и ясен.Залепена на дреха или раница кръпки за ремонт на дрехи ще ги направи по-атрактивни и отличителни.

Декларирани характеристики