.

Подходящ Гривна за двойки, Приятелство, Рожден Ден, Гривни с Обещанието на малкия пръст, Подарък е за Него, за Нея, Сладки Уникални Бижута, Подарък за Човек, Приятелк?

Подходящ Гривна за двойки, Приятелство, Рожден Ден, Гривни с Обещанието на малкия пръст, Подарък е за Него, за Нея, Сладки

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Джойкаффы - това е просто хубава и елегантна декорация, изпълнени от качествени материали и достъпни цениПропагандирующий оптимизъм, позитивизъм, вдъхновяващ начин на живот.Ние имаме хиляди комплименти от нашите клиенти, които оцениха нашите бижута, които ги много вдъхновени, и това е силата, с помощта на която ние продължаваме да продават тук са отлични продукти.Много ви благодаря за поръчка в Joycuffs.Подходящ гривна за връзка, който също се нарича pulseras de parejas, специална гривна за него и за нея, в комплект с чифт изящни камбанки, които взаимно се привличат при сближаването, символизиращи вечната любов и приятелство между влюбени, семейство, приятели.Нашите пътища може да се променя с течение на живота си, но връзката между нас остава твърда завинаги.Няма значение, къде отиваме, без значение какво правим, ние винаги ще бъдем до един с друг. подарък за сестра си. подарък за мама. подарък за най-добрата ти приятелка. подарък за леля. подарък за брат си. подарък за татко. подарък за най-добрите приятели. подарък за чичо си. гривна за майка и дъщеря. набор от маншети за съпруг и съпруга. подарък за един човек и приятелка. гривна за майка и син.СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ? Бял хаулит - това е камък, който въплъщава съзнание.Тя восприимчиво към мъдростта и конфигуриране от Висшия Аз и Божественото.Той също така се използва за възвишени пътуване и възстановяването на медитация.Освен това, той може да облекчи безсъние, балансира нивото на калций и укрепване на зъбите и костите.Говлит се счита за супер успокояващ камък, и много хора го използват за облекчаване на всички видове стрес.Това е отлична противоотрова от безсъние, причинени от хиперактивност на мозъка.КАЧЕСТВО и МАТЕРИАЛИ? Всички нашите продукти са преминали строг контрол на качеството, можете да бъдете сигурни в тяхното използване.Тези гривни за взаимоотношения са изработени от мъниста от естествен камък с дебелина 8 мм и висококачествен найлонов конец.Здрав сплетен въженият гривна регулира (от 7 "до 11"), който е подходящ за повечето китките му е лесно да се прекъсне.Можете да го носите по време на къпане или вземане на душ, а също така той е подходящ за чувствителна кожа.Подаръци за рожден ден за приятелка?Натурални лечебни камъни.Тези гривни могат да помогнат за облекчаване на стреса и да направите ума си по-спокоен.

Декларирани характеристики