.

Шестигранник с външна и вътрешна резба, Алуминий, Шестигранник 1/4 инча, дължина 5/8 инча, Размер на резби, 6-32, Дължината на вътрешната резба 3/8 инча, дължина външна рез?

Шестигранник с външна и вътрешна резба, Алуминий, Шестигранник 1/4 инча, дължина 5/8 инча, Размер на резби, 6-32, Дължината

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Тип : Шестигранное връзка с външна и вътрешна резба Материал : Алуминий.Размер шестигранника : 1/4 инча.Дължина : 5/8 инча.Дължината на вътрешната резба : 3/8" дължина на открито конци : 1/4".Тип : Шестигранное връзка с външна и вътрешна резба. Материал : Алуминий.Размер шестигранника : 1/4 инча.Дължина : 5/8 инча.Дължината на вътрешната резба : 3/8 "дължина на открито конци : 1/4". Шестоъгълник колена с външна и вътрешна резба представляват шестоъгълник тръба с резба.От едната страна е на края на с външна резба, който се използва за закрепване на крило, а от другата страна има край с вътрешна резба, която се използва за определяне на друг компонент на продукт с външна резба.Използва се за връзка, разделяне или позициониране на две части, без конец в сборках.Те обикновено се използват за изолация на електрически компоненти и разсейване на топлината. неръждаема стомана са 18-8, също широко известна още като неръждаема стомана А2, има добра устойчивост на корозия и може да бъде леко магнитна.Тип : Конфронтацията с външна и вътрешна резба Размер HEX : 1/4 "Дължина : 5/8"Дължината на вътрешната резба : 3/8"Дължина на външни резби : 1/4" Материал : алуминий Твърдост : 45 000 PS отговаря на Изискванията на ASTM B211.

Декларирани характеристики