.

40 бр. Черни и Сребристи Официални Коктейлни Салфетки за 13-ия Рожден Ден за Тийнейджъри, Украса на 13-ия Ден от Раждането, за Момчета и Момичета, Вечерни Аксесоари, Едн?

40 бр. Черни и Сребристи Официални Коктейлни Салфетки за 13-ия Рожден Ден за Тийнейджъри, Украса на 13-ия Ден от Раждането,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Опаковката включва 40 броя хартиени кърпички за еднократна употреба на 13-ия ден от раждането-Официалната тийнейджърката. Размер 5 "X5" (в сгънат вид), 10 "X10" (в максимизиран).Материал, хартия. Полезни кърпички : Използвайте тези салфетки като кърпички за напитки, сладкиши, закуски, места за хранене кърпички, кърпички за чай или десертни салфетки.Съхранявайте бюрото си в чистота, в него не трябва да бъде пролитых продукти, мляко и сок, и тя ще ви осигури комфортно хранене. Широко приложимо : тези забавни декорации от 13-ия кърпички могат да бъдат естествено прилагат в различни случаи, като празнични партита, коктейлни партита, бюфети и т., създавайки щастлив атмосфера и да ви донесат една незабравима парти по случай 13-ия рожден ден.Идеален за създаване на отлично допълнение към темата на 13-та годишнина или до бижутата от 13-ти рожден ден с помощта на салфетки с 13-ти рожден ден!. Бърза логистика и 100% възстановяване на сумата, ако не са изпълнени след получаване на стоката. черни и сребърни официални коктейлни салфетки за 13-ия Рожден ден за Тийнейджъри, украса на 13-ия ден от Раждането, за Момчета и Момичета, вечерни Аксесоари, еднократна хартиена кърпа за напитки.

Декларирани характеристики