.

YYHUAWU Изкуствена Сватбена Арка с Цветя Модел, Комплект от 2 теми за направи си САМ Декорация на Арка във формата на Розова Роза цвят Шампанско и Добре дошли Знак, Вече?

YYHUAWU Изкуствена Сватбена Арка с Цветя Модел, Комплект от 2 теми за направи си САМ Декорация на Арка във формата на Розова

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Елегантен аксесоар от изкуствени цветя, Този прекрасен набор от аксесоари за цветя арки могат да се използват както за вътрешно, така и за външна употреба, те изглеждат не само красиво, но и много реалистично например, за украса на арки беседки, церемонията знаци, сватбена столове, полицата пелерини, основните елементи на тапети, стенни суспензии и прозорец с пердета и т., Размер : Голяма арочная цвете конструкция е с размери от 30 "по дължина x 18" широк, малко цвете длъжен е с размери 22 "дължина x 14" височина, размер на главата на цветето 2.Материал : Голяма договореност е направена основно от реалистични копринени цветя и няколко пяна дъски на цветя : рози, шампанско/Златисто пенопластовой рози / хортензия шампанско / Тъмно розова хортензия / божур шампанско и златните плодове.Акцент е поставен на орхидеях цвят шампанско, трева златисто побелял, ивовом эвкалипте.Опаковка : арка с цветя модел x2 + кабелна замазка с цип x6 + метална скоба x4. Забележка : цветовете могат да малко погнуться от доставка и пакетиране, моля, внимателно разминайте листенца, за да помогне да се възстанови формата.Опаковка : арка с цветя модел x2 + кабелна замазка с цип x6 + метална скоба x4. голяма арка с цветя модел се изправя с размери от 30 "по дължина x 18" широк. малко цвете замазка е с размери 22 "дължина x 14" височина, размер на главата на цветето 2.Материал : Поролоновые рози + копринени цветя. Може да се използва за сватбени арки, церемония, на закрито, на открито, на централните елементи плот, трапезария, окачване на стена, аранжировки, сватбена на стола или прозорец пердета. и може да се съхранява дълго време след сватбата, ви донесат щастлив настроение.

Декларирани характеристики