.

Laide Dragonfly Стенни Куки за Палто от Сплав С Декоративни Кули, Хавлия за къпане, Дрехи, Шапка, Чанта, Ключ с Винтове, 2 бр. (Антично Сребро)

Laide Dragonfly Стенни Куки за Палто от Сплав С Декоративни Кули, Хавлия за къпане, Дрехи, Шапка, Чанта, Ключ с Винтове,

BGN 9.99

Сума
Налично за поръчка

★ Материал : Изработен е от висококачествена сплав с, здрав, не е лесно да избледнява, е тънка работа ★ Уникален дизайн във формата на кончета : Нашите куки за монтиране на стена може да се превърне в чудесно допълнение към вашия домашен декора. ★ Размер : 4,53 "* 2,95". ★ Куки за закачалки за дрехи с класически двойни зъби придават на най-елегантния ретро вид в стил фермерска къща.Достатъчно здрав, за да побере 2 или повече предмети, ще ви помогне да спестите място. ★ Широки области на приложение : Продуктът може да се използва в спалнята, антре, дрешник, хол или градината за закачане на дрехи, чадър, ключодържател, чаршафи, фенер и т. Въвеждането на продукта : Материал : Изработен е от висококачествена сплав с. Размер : 4,53 "* 2,95".Тегло 104 г уникална водно конче непременно ще се върне къщата към живот и ще го направи по-красив.Опаковка : Във всеки пакет по 2 броя с винтове.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, оставяйте грешка 1-5 мм от ръчно измерване. Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения.

Декларирани характеристики