.

Дебел Емайл Кафе машина с Голям Капацитет, Кана за чай, Индукционная Печка, Газов котлон, Кана за вода, Домашен (Размер: 2.5 л)

Дебел Емайл Кафе машина с Голям Капацитет, Кана за чай, Индукционная Печка, Газов котлон, Кана за вода, Домашен (Размер: 2.5

BGN 14.05

Сума
Налично за поръчка

Има силна способност на износване и разкъсване, много издръжливУникален дизайн на дръжката, елегантен и модерен, усещане за комфорт.Той има добра топлопроводимост и значително намалява времето за завиране на вода. Подходящ за много видове чай, плодов чай, черен чай, тъмен чай, цветя чай и т. са Добър помощник за вас, за да приготвите чаша кафе или чай, да ви се даде добро настроение.Има силна способност на износване и разкъсване, много издръжлив.Уникален дизайн на дръжката, елегантен и модерен, усещане за комфорт.Той има добра топлопроводимост и значително намалява времето за завиране на вода. Подходящ за много видове чай, плодов чай, черен чай, тъмен чай, цветя чай и т. са Добър помощник за вас, за да приготвите чаша кафе или чай, да ви се даде добро настроение.Материал : Эмальпроцесс : вдлъбната повърхност, Опаковъчен лист : 1 х coffee {други стоки, които не са включени} бележки : 1. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Сравнете с вашите подробно размер, моля, се допуска отклонение от 0,1-0,5 см от ръчно измерване.Лесно и удобно за почистване, както и удобно да се съхранява, когато не се използва.

Декларирани характеристики