.

Мини-Ключ, Ключодържател Преносим Авто Метална Регулируема Универсален Гаечен Ключ За Велосипед N1o3 Инструменти Специални Мъжки Ремонтирующие Автомобил Мотоцикл?

Мини-Ключ, Ключодържател Преносим Авто Метална Регулируема Универсален Гаечен Ключ За Велосипед N1o3 Инструменти Специални

BGN 2.06

Сума
Налично за поръчка

Тези разводные ключовете са идеалният ръчен инструмент за всички, които се занимават с механични, слесарными или общестроительными творбиИзползва се за промишлени, механичен ремонт, ремонт на автомобили, на електронното обслужване, обслужването на велосипеди, играчки, занаяти и домакински уреди.Изработен от висококачествена въглеродна стомана, полиран, здрав, това е лесно да се деформира, той е бърз, стабилен при продължително използване.Той също може да се превърне в най-доброто украшение за ключа си, а също е добър подарък за вашите приятели. Размер : 6,5x2 см /2,56x0,79 инча, малък и лек стомана ключ, лесен за носене и използване, да се излиза навън.Тези разводные ключовете са идеалният ръчен инструмент за всички, които се занимават с механични, слесарными или общестроительными творби.Използва се за промишлени, механичен ремонт, ремонт на автомобили, на електронното обслужване, обслужването на велосипеди, играчки, занаяти и домакински уреди.Изработен от висококачествена въглеродна стомана, полиран, здрав, това е лесно да се деформира, той е бърз, стабилен при продължително използване.Той също може да се превърне в най-доброто украшение за ключа си, а също е добър подарък за вашите приятели. Размер : 6,5x2 см /2,56x0,79 инча, малък и лек стомана ключ, лесен за носене и използване, да се излиза навън.Описание : Ключодържател Цвят, както е показано на фигура Материал : метал Размер : приблизително 6,5x2 см/2,56x0,79 инча 1. Малък и удобен за носене. Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба. Отнася се за кемпингу, самозащита, сърф, лов. Както всички знаем, от различни компютри показват различни цветове, и действителният цвят може да се различава от по-долу на фигурата. Ако ви е трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен по всяко време, и ние ще ви дадем няколко предложения, но само за сведение. Ние можем да приема поръчки за смесени стоки в различни цветове и размери. Моля, позволете незначителни различия се дължи на ръчно измерване, посочените размери са само за справка.Продуктът включва : 1 ключодържател на китката.

Декларирани характеристики