.

Файл от волфрамов карбид, Тренировка е от твърда сплав, Гравиране нож, за Опесъчаване корона с двойна канавкой с опашка 6 mm (Размер: Двоен канавка A/ D/ F/ G/ L)

Файл от волфрамов карбид, Тренировка е от твърда сплав, Гравиране нож, за Опесъчаване корона с двойна канавкой с опашка 6 mm

BGN 20.06

Сума
Налично за поръчка

1 Заглавие : твърдосплавен въртящи файл. Материал : волфрам карбид. Диаметър на опашка : на около 6 mm. Диаметър на wheelhead : прибл. Приложение : обработка и производство на матрици, механично вдигане на фасок, закругление и обработка на канали, почистване на отлетающих ръбове и за чеп на гласове и заварени детайли, декоративно-приложното гравирование метални и неметални материали и т. Заглавие : твърдосплавен ротационни файл. Материал : волфрам карбид. Диаметър на опашка : на около 6 mm. Диаметър на wheelhead : прибл. Приложение : обработка и производство на матрици, механично вдигане на фасок, закругление и обработка на канали, почистване на заминаващи ръбове и за чеп на гласове и заварени детайли, декоративно-приложното гравирование метални и неметални материали и др Характеристики. Режещата глава е изработена от твърда сплав, устойчив и износостойкого, с дълъг срок на служба. 5 размери в един комплект, за да отговарят на различни нужди в употреба. За опесъчаване корона с двойна канавкой, широко применимая за различни сценарии. Лесен за инсталиране и лесна за използване.Параметри на продукта. Заглавие : твърдосплавен въртящи напильник2. Материал : карбид вольфрама3. Диаметър на опашка : приблизително 6 мм4. Диаметър на wheelhead : прибл. Приложение : обработка и производство на матрици, механично вдигане на фасок, закругление и обработка на канали, почистване на отлетающих ръбове и за чеп на гласове и заварени детайли, декоративно-приложното гравирование метални и неметални материали и т. и Опаковъчен лист.5 * въртящи се видий напильники с двойна канавкой Внимание. Истинския цвят на продукта може да се различават малко от снимки, предоставени на интернет страницата, е свързан с много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. Всички размери се измерват ръчно, моля, се допуска отклонение от 3-5 мм.

Декларирани характеристики