.

пластмасова Чаша е 16 унции Забавни Честването на 50-годишнината от Сарказъм Думи Семейно Парти Новост Първите 50 Години на Дядо Саркастичен Смешно 16 унции / Прозраче?

пластмасова Чаша е 16 унции Забавни Честването на 50-годишнината от Сарказъм Думи Семейно Парти Новост Първите 50 Години

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[АКРИЛНИ ЧАШКА SUAVE на 16 унции] - Този акрилни чаши с двойни стени, предназначени за приготвяне на напитки в движение, ще студени напитки студени в рамките на 24 часа и топло за 12 часаЧаша пластмасова капачка и соломинка не съдържа BPA.Предлага се с пластмасов капак и соломинкой. [ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ] - Цялата ни висококачествени продукти отпечатан върху материала по-високо качество на най-модерния хардуер.Идеално за всеки декор на спалнята или хола.Уникални идеи за син, дъщеря, майка, любим човек, съпруг, баща, майка, домашни любимци и на семейството. [ВСЯКО ДЕЛО] - Интересна функционалност за всяко важно събитие.Идеален за декорация на дома, спалня, всекидневна, плаж, къмпинг, подарък в чест на раждането на детето, мотивирующего, вдъхновяващо, специални годишнини, съпруга, годеж, сватби, паметника на родителите, г-н и г-жа, баби и дядовци. [ГРИЖИ и УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ] - Обслужване на клиентите е приоритет номер 1, а ние ще направим всичко възможно, за да се погрижи за вас.Нашите клиенти ни разказват колко специални са нашите адаптивни стенни рисунки.Ние работим 24/7 приготвянето на най-добрите тенденция на подаръци за вашите близки. [ИЗОЛАЦИЯ С ДВОЙНИ СТЕНИ] - Изолация с двойни стени премахва образуването на конденз и запазва напитките топли до 12 часа и студени - до 24 часа. [АКРИЛНИ ЧАШКА SUAVE на 16 унции] - Този акрилни чаши с двойни стени, предназначени за приготвяне на напитки в движение, ще студени напитки студени в рамките на 24 часа и топло за 12 часа.Чаша пластмасова капачка и соломинка не съдържа BPA.Предлага се с пластмасов капак и соломинкой. [ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ] - Цялата ни висококачествени продукти отпечатан върху материала по-високо качество на най-модерния хардуер.Идеално за всеки декор на спалнята или хола.Уникални идеи за син, дъщеря, майка, любим човек, съпруг, баща, майка, домашни любимци и на семейството. [ВСЯКО ДЕЛО] - Интересна функционалност за всяко важно събитие.Идеален за декорация на дома, спалня, всекидневна, плаж, къмпинг, подарък в чест на раждането на детето, мотивирующего, вдъхновяващо, специални годишнини, съпруга, годеж, сватби, паметника на родителите, г-н и г-жа, баби и дядовци. [ГРИЖИ и УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ] - Обслужване на клиентите е приоритет номер 1, а ние ще направим всичко възможно, за да се погрижи за вас.

Декларирани характеристики