.

Фиби за коса с цвете Лилия, 1 бр. Елегантни Фиби за коса с Цвете Лилия за Жени, Модни Аксесоари За Стайлинг на Коса, Метална Златна Голяма Шнола Силна Фиксация за Гъст?

Фиби за коса с цвете Лилия, 1 бр. Елегантни Фиби за коса с Цвете Лилия за Жени, Модни Аксесоари За Стайлинг на Коса, Метална

BGN 44.84

Сума
Налично за поръчка

[Шнола с бяла лилия] - Украсена с бели лилии в комбинация с цветни и модерни елементи, креативни и модерно, които придават блясък на косата, ще ви направи по-забележителна, е подходящ за жени от всички възрасти ~ [Издръжлив] - Толкова шик, толкова траен, сигурно оправи дългата си, гъста коса, просто подстригване ги един път и косата могат да останат на мястото цял ден!. [Неща] Тя е изработена от висококачествена сплав и безпроблемно метална пружина, която е трайна, трайна, устойчива е на цвят и нейното не е лесно да се прекъсне.Той здраво държи всички на косата и няма да ги боли. [Прилагането на] - Подходящи за вашия грим, прически, измиване на лицето си, на сън и т., Може да се използва както на мокра, така и суха коса, което е много подходящо за създаване на прости прически. [Широко използван] - Подходящ за сватби, помолвок, партита, абитуриентски балове, официални събития, кръщенета, празници, за съученици, за специални случаи, подаръци за Свети Валентин, Ден на майката или годишнина; Подходящ за ежедневието и за бизнес облекло. [Шнола с бяла лилия] - Украсена с бели лилии в комбинация с цветни и модерни елементи, креативни и модерно, които придават блясък на косата, ще ви направи по-забележителна, е подходящ за жени от всички възрасти ~. [Издръжлив] - Толкова шик, толкова траен, сигурно оправи дългата си, гъста коса, просто подстригване ги един път и косата могат да останат на мястото цял ден!. [Неща] Тя е изработена от висококачествена сплав и безпроблемно метална пружина, която е трайна, трайна, устойчива е на цвят и нейното не е лесно да се прекъсне.Той здраво държи всички на косата и няма да ги боли. [Прилагането на] - Подходящи за вашия грим, прически, измиване на лицето си, на сън и т., Може да се използва както на мокра, така и суха коса, което е много подходящо за създаване на прости прически. [Широко използван] - Подходящ за сватби, помолвок, партита, абитуриентски балове, официални събития, кръщенета, празници, за съученици, за специални случаи, подаръци за Свети Валентин, Ден на майката или годишнина; Подходящ за ежедневието и за бизнес облекло. 1БР Цвете Метална скоба за коса Златна родословни Модни нескользящие щипки за коса в Бяла Лилия Скоба за коса Спецификация : Име на продукта : Цвете Лилия Скоба за коса Цвят : златен може да ви помогне да се превърне в център на внимание в специален момент.

Декларирани характеристики