.

Закопчалка за телефон за велосипеди и мотоциклети Asagumo, скоба за притежателя на мобилен телефон за електрически, планински, шоссейного мотор, скутер, универсална с?

Закопчалка за телефон за велосипеди и мотоциклети Asagumo, скоба за притежателя на мобилен телефон за електрически, планински,

BGN 8.40

Сума
Налично за поръчка

【Универсални модели】 Универсални за монтаж на волана мотоциклети, автомобили, мотори, джипове, планински велосипеди и скутериУниверсален модел телефон, подходяща за 4,7 и 6,8 см, дебелина до 15 мм (включително калъф), като Phone 13 12 Pro Max Mini Xs XR X 8 Plus 7 6s 6, + S10e S8 S9, Note 9, LG и други телефони.Предмети от първа необходимост за каране на колело на открито. 【Сигурен и здрав】 Четири нокът скоба за мобилен телефон, за мотоциклети и велосипеди позволяват здраво държи мобилен телефон, те противоударны, предпазват от разклащане и падане, а устойчивостта на повече от 3 пъти по-висока, отколкото при обикновените скоби.Той държи здраво на вашия телефон, свързани с лост дори и по неравни пътища. 【Лесна инсталация】 Този държач за мобилен телефон е много удобен и лесен за инсталиране.Можете да го инсталирате на волана, както и да инсталирате и използвате без инструменти.Той може автоматично да бъдат блокирани с един бутон, и група могат бързо да бъдат блокирани.Може да се управлява с една ръка, и вие можете лесно да вземете и поставите. 【Удобен и практичен】 Този държач за мобилен телефон не може да се върти свободно, но и свободно да се разширява и свива.Той поддържа въртене на 360 °.Много е удобно да отговарят на повиквания, да изпраща текстови съобщения, да слушате музика, да определят местоположението на GPS и за навигация по време на път с кола.Освободи ръката си и стойте далеч от опасност. 【Здрав】 Този аксесоар е титуляр за телефон е изработен от ABS-пластмаса и каучук, той не ще се счупи и не се появи в лоши метеорологични условия.Притежателят на телефона може здраво, за да запази вашия телефон за колоездене, както и на держателе има силикон за защита на вашия телефон.Здрав и издръжлив, за да си заслужава да се купи. За това колоездачната держателе за телефон, Той е подходящ за всички модели с волана, като : велосипеди, мотоциклети, подземните велосипеди, планински велосипеди, скутери . Освободи ръцете си, за да може безопасно да се вози!Казват, че всеки път, когато карате, вие изглеждате професионално, само когато нямаш го. Често ли се появяват подобни проблеми по време на каране? 1. Мобилен телефон няма къде да сложи лесно да го пуснете в джоба, а да се получи и използва в чантата неприятно. Почитател на мобилен телефон, за да се движите по непознати пътища и е много опасно да се управлява мотор с една ръка.

Декларирани характеристики