.

Aaiffey Foot Mask Peel - 3 опаковки Отшелушивающего средство За премахване на мазоли С мъртвата кожа, даване на стъпалата детска мекота, Възстановяване на Огрубевших София и ?

Aaiffey Foot Mask Peel - 3 опаковки Отшелушивающего средство За премахване на мазоли С мъртвата кожа, даване на стъпалата детска

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

【ЕФЕКТИВНА ПРОЦЕДУРА за грижа за КРАКАТА】- Нашата млечни отшелушивающая маска-пилинг за крака е предназначен за премахване на caked, мъртви, са безразлични на кожата, за 1-2 седмици кожата на краката става мека и нежна като на бебе! 【Детски МЕКИ гладки крака】- Нашата маска за краката може ефективно да се подобри състоянието на суха, груба, напукана кожа на ходила и намаляване на появата на фини линии, като по този начин подобряване жизнеността на кожата и подхранващ си, особено през сухия сезон. 【БЕЗОПАСНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО】 - Мляко, натурални билкови екстракти и хранителни вещества, насочени към крака, леко проникват в стари слоеве на кожата, безболезнено и безопасно премахване на груби мъртвите слоеве на кожата. 【Един размер подходящ за ВСИЧКИ】- Отшелушивающая мека маска за крака се предлага в комплект с 1 чифт чорапи за отстраняване на твърди кожи за крака универсален размер, предназначени за всички - мъже И жени.Идеален за домашно лечение СПА и педикюр. 【ТОПЛИ СЪВЕТИ 】 - За постигане на най-добри резултати ежедневно се накисва краката във вода в продължение на 10-20 минути след употреба и не чакайте белене, ако нямате мазоли или на мъртвата кожа.Въпреки че съставките са естествени и безопасни за използване, поради тяхната отшелушивающей на природата, препоръчваме ви преди употреба да проведе тест за чувствителност.Тази маска за грижа за краката ще ви помогне ефективно омекотява епидермиса, премахване на сухи омертвевшую на кожата и, разбира се, се лекува напуканите пети.Кажете сбогом със своята груба суха кожа на краката си! 4 стъпки, за да получите меки детски крачета : 1. Измийте и подсушете стъпалата.Внимателно откъснете маска за крака по шев. Носете маска в продължение на 60 минути, разпределете течността в цялата ступне, за да копър, съдържаща се в течност, се абсорбира в кожата. Отстранете маската и измийте краката си с чиста вода.Резултатът ще бъде по-добре, ако накиснете краката си в топла вода, след 48 часа за нанасяне на маски. Мъртвите кожни клетки ще започнат да се люпи чрез 3-7 дни след първоначалното нанасяне.Не изваждайте омертвевшую кожа насилствено, тъй като това може да доведе до увреждане на кожата. След 1-2 седмици омертвевшая на кожата е напълно ще падне и при вас ще останат меки детски крачета. Резултатите могат да варират в зависимост от дебелината на ороговевшей на кожата или чувствителност на кожата.

Декларирани характеристики