.

48 бр. комплект мини-случайни орбита въздушни шлифовъчни машини, високоскоростен мини-въздушна машина за опесъчаване-който е паркет, включва 1 инч, 2-инчов и 3-инчов п?

48 бр. комплект мини-случайни орбита въздушни шлифовъчни машини, високоскоростен мини-въздушна машина за опесъчаване-който

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Висококачествена професионална орбитални опесъчаване машина mini air random с 27 бр полировальными подложки от различни материали и размери, 15 бр шкурка, 3 бр отправни плочи, 1 бр перка и 1 бр отвертка 1-инчов, 2-инчов и 3-инчов полиращи накладки са подходящи за различните изисквания на шлифовке или полиране. Шкурка №120 и е на разположение в 3 различни размера. Полиращи накладки, различни размери и видове могат да бъдат с различни видове дискове.Подходящи за шлифоване на желязо, дърво, пластмаса, метал, гума, камък, мрамор и други материали за фино полиране и т. Вграден регулатор на wheelhead машина ви позволява да регулирате скоростта на работа, в съответствие с различни изисквания към шлифовке, полиране и нанасяне на восък за получаване на бързи и точни резултати.Висока стабилност, ниска честота на вибрации, 15 000 об/мин. И управление на мини-въздушна wheelhead машина лесно.високоефективен въздушен който е паркет използва ексцентричен метод на полиране с двойно въртене, за да направите ефект на полиране на по-равномерно и гладко.Висококачествена професионална орбитални опесъчаване машина mini air random с 27 бр полировальными подложки от различни материали и размери, 15 бр шкурка, 3 бр отправни плочи, 1 бр перка и 1 бр отвертка. 1-инчов, 2-инчов и 3-инчов полиращи накладки са подходящи за различните изисквания на шлифовке или полиране. Шкурка №120 и е на разположение в 3 различни размера. Полиращи накладки, различни размери и видове могат да бъдат с различни видове дискове.Подходящи за шлифоване на желязо, дърво, пластмаса, метал, гума, камък, мрамор и други материали за фино полиране и т. Вграден регулатор на wheelhead машина ви позволява да регулирате скоростта на работа, в съответствие с различни изисквания към шлифовке, полиране и нанасяне на восък за получаване на бързи и точни резултати.Висока стабилност, ниска честота на вибрации, 15 000 об/мин. И управление на мини-въздушна wheelhead машина лесно.високоефективен въздушен който е паркет използва ексцентричен метод на полиране с двойно въртене, за да направите ефект на полиране на по-равномерно и гладко. 1-инчов, 2-инчов и 3-инчов случаен набор от орбитални въздушни шлифовъчни машини Характеристики : Професионална мини-orbital опесъчаване машина с 1-инчов, 2-инчов и 3-инчов шлифовальным кръг с плетене на една кука и линия (лигавицата на велкро) Идеален за шлифоване на желязо, дърво, пластмаса, метал, гума, камък, мрамор и други материали за фино полиране. 2" и 3" случайна орбитални въздушна опесъчаване машина технически характеристики : Размер на полагане : 1 ", 2" и 3" Лигавицата на велкро.

Декларирани характеристики