.

Универсален молив случай за съхранение на BAZIC Plastic Pencil Case, Органайзер за Химикалки и Моливи с РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ, 1 бр.

Универсален молив случай за съхранение на BAZIC Plastic Pencil Case, Органайзер за Химикалки и Моливи с РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ, 1

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

⭐ Цвят идва на случаен принципИзработен е от не съдържат BPA и действително нетоксичен полипропилен пластмаса.Дизайн на капака позволява да оформите няколко кутии в стека за по-добро използване на пространството.Размер : 8 "х 4,75"x 2. Подходящ за деца от 3 и повече години. Идеален за съхранение на diy, ученически пособия и малки предмети.Благодарение на защелкивающейся капака, просто натиснете затвора на тялото, за да се механизъм зафиксировался, като характер. ⭐ БЛЕСТЯЩ ДИЗАЙН. Различни цветове.Ясен и прозрачен дизайн запазва съдържанието видими.Позволява ви да виждате през полето, за по-лесно намиране на елементи.На разположение на едро на ученически пособия за спестяване на разходи. ⭐ ПРОСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ.Чудесен подарък за малки деца, за организиране на тренировки.Съхранявайте всички в собствената си кутия, за да те нищо не са пропуснали.Всяко дете има свой собствен начин за поддържане на здравето и хигиена, не споделяйки с тях. ⭐ ДЪРЖИТЕ НА МАСАТА, В ЧИСТОТАТА.Идеален за офис за организирането на тези обекти като химикалки, моливи, пастели, маркери, белина, маркер, кламери, бизнес карти, чекове, разписка, козметика, принадлежности за рисуване и много други. ⭐ Цвят идва на случаен принцип.Изработен е от не съдържат BPA и действително нетоксичен полипропилен пластмаса.Дизайн на капака позволява да оформите няколко кутии в стека за по-добро използване на пространството.Размер : 8 "х 4,75"x 2. Подходящ за деца от 3 и повече години. Идеален за съхранение на diy, ученически пособия и малки предмети.Благодарение на защелкивающейся капака, просто натиснете затвора на тялото, за да се механизъм зафиксировался, като характер. ⭐ БЛЕСТЯЩ ДИЗАЙН. Различни цветове.Ясен и прозрачен дизайн запазва съдържанието видими.Позволява ви да виждате през полето, за по-лесно намиране на елементи.На разположение на едро на ученически пособия за спестяване на разходи. ⭐ ПРОСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ.Чудесен подарък за малки деца, за организиране на тренировки.Съхранявайте всички в собствената си кутия, за да те нищо не са пропуснали.Всяко дете има свой собствен начин за поддържане на здравето и хигиена, не споделяйки с тях. ⭐ ДЪРЖИТЕ НА МАСАТА, В ЧИСТОТАТА.Идеален за офис за организирането на тези обекти като химикалки, моливи, пастели, маркери, белина, маркер, кламери, бизнес карти, чекове, разписка, козметика, принадлежности за рисуване и много други.

Декларирани характеристики