.

GSDNV 10 бр. Сухи Или влажни Черни Пластмасови Закачалки, Закачалки, Многофункционални Закачалки за дрехи Преносими Закачалки за костюми (Цвят: 10 бр.)

GSDNV 10 бр. Сухи Или влажни Черни Пластмасови Закачалки, Закачалки, Многофункционални Закачалки за дрехи Преносими Закачалки

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

1 Спестяване на пространство, увеличава полезна площ от вашия гардероб. Подходящ за вълнени изделия и деликатеси, блузи и ризи, панталони и поли, сака и палта и т. Изработен е от висококачествена пластмаса, противоскользящий, преносим и неперфорированный. Мултифункционална употреба, може да се използва за окачване на якета, саката, потници и т. Закачалка и е снабдена с две формованными куки за окачване на прагове, балахонов и панталони. Спестяване на пространство, увеличава полезна площ от вашия гардероб. Подходящ за вълнени изделия и деликатеси, блузи и ризи, панталони и поли, сака и палта и т. Изработен е от висококачествена пластмаса, противоскользящий, преносим и неперфорированный. Мултифункционална употреба, може да се използва за окачване на якета, саката, потници и т. Закачалка и е снабдена с две формованными куки за окачване на прагове, балахонов и панталони. Спестяване на пространство, увеличава полезна площ от вашия гардероб. Подходящ за вълнени изделия и деликатеси, блузи и ризи, панталони и поли, сака и палта и т. Изработен е от висококачествена пластмаса, противоскользящий, преносим и неперфорированный. Мултифункционална употреба, може да се използва за окачване на якета, саката, потници и т. Закачалка и е снабдена с две формованными куки за окачване на прагове, балахонов и панталони.Параметри : Материал : PP Цвят : черен Размери : 36 см. * 20 см/14,17" * 7,87" Mailto включва : 10 бр. * закачалки за дрехи Обърнете внимание : 1. Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. Цветовете могат да се различават в зависимост от езика разлика, моля, разберете.Има малка разлика между картина и реална стока, причинени от лекота, надявам се, вие можете да разберете.

Декларирани характеристики

Material:
PP
Color:
black
Size:
36cm*20cm/14.17”*7.87”
Package included:
10pcs * Clothes Hangers :
Please Note:
1.Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
2.The colors may have different as the difference display,pls understand.:
There Are Slight Difference Between The Picture and The Real Item Caused by Lightness, Hope You Can Understand :