.

Heyiarbeit Кутия-Органайзер за Батерии ПП Калъф За Съхранение на Батерията Държач на Батерията, за 9 Носене на Батерията Прозрачен 5 Бр.

Heyiarbeit Кутия-Органайзер за Батерии ПП Калъф За Съхранение на Батерията Държач на Батерията, за 9 Носене на Батерията Прозрачен

BGN 3.36

Сума
Налично за поръчка

【Размер】- 53 mm x 35,3 мм x 19,7 мм /2,09 "x 1,39" x 0,78"; Цвят : прозрачен; Капацитет : 1; Приложимо тип батерия : 9 В 【Удобен】 -Калъф за съхранение на батерия ще ви помогне да подредите батерии и да ги предпази от загуба.Идеален за електроника и извънредни ситуации.Трябва да имате малко у дома. 【Предимство】- Тези кутии за съхранение на акумулаторни батерии са изработени от висококачествен полипропилен материал, издръжлив, са прозрачни и са практични и плътно се затварят. 【Екологичен】- Изхвърляне на батерии директно е вредно за околната среда, с помощта на този калъф за съхранение на акумулаторни батерии можете да ги съхраняват, а след това се запознаеш с тях заедно. 【Съдържание на опаковката】 - 5 х Калъф за съхранение на батерии (акумулаторни батерии в комплекта не са включени). 【Размер】- 53 mm x 35,3 мм x 19,7 мм /2,09 "x 1,39" x 0,78"; Цвят : прозрачен; Капацитет : 1; Приложимо тип батерия : 9 В. 【Удобен】 -Калъф за съхранение на батерия ще ви помогне да подредите батерии и да ги предпази от загуба.Идеален за електроника и извънредни ситуации.Трябва да имате малко у дома. 【Предимство】- Тези кутии за съхранение на акумулаторни батерии са изработени от висококачествен полипропилен материал, издръжлив, са прозрачни и са практични и плътно се затварят. 【Екологичен】- Изхвърляне на батерии директно е вредно за околната среда, с помощта на този калъф за съхранение на акумулаторни батерии можете да ги съхраняват, а след това се запознаеш с тях заедно. 【Съдържание на опаковката】 - 5 х Калъф за съхранение на батерии (акумулаторни батерии в комплекта не са включени).Технически параметри : Материал : PP Цвят : прозрачен Капацитет : 1 Размер : 53 mm x 35,3 мм x 19,7 мм /2,09 "x 1,39"x 0,78"Описание : 1. Лесен и интуитивен за използване, може да бъдат комбинирани в редица. С помощта на този своята практика за съхраняване на батерии, бихте могли да ги съхраняват, а след това се запознаеш с тях заедно. Калъф за съхранение на батерия ще ви помогне да съхранявате батериите в къщата си, не е нужно да се притеснявате за това, че не можете да ги намерите. Отделението отделение, изработен от пластмаса, идеално за съхранение и транспортиране на батерии!Забележка : 1. Батерии в комплекта не са включени. Моля, обърнете внимание на размера преди покупка, уверете се, че нашият продукт е точно това, което искате.

Декларирани характеристики