.

plplaaoo Японски кутии за бэнто, обяд-кутия от кедрово дърво, Кутия за Бэнто Преносим Стил Дървена Голям И Подвижни Разделител Обяд-бокс за Бэнто с каишка кутия за суши ?

plplaaoo Японски кутии за бэнто, обяд-кутия от кедрово дърво, Кутия за Бэнто Преносим Стил Дървена Голям И Подвижни Разделител

BGN 10.61

Сума
Налично за поръчка

[Безопасен безвреден] Контейнер за bento е изработен от кедрово дърво, екологично чисти и полезни [Подвижна разделител] Обяд-бокс оборудван с подвижен разделител за лесно сортиране и съхранение на продукти.За да запазите вкуса на ястието. [Надежден каишка] Всеки контейнер за bento-ланча е снабден с превръзка, която здраво се затваря капак и предотвратява рассыпание продукти. [Прилагането на] Дървена кутия за бэнто и интересите на учениците или офис служители за съхранение на обяд или леки закуски. [Multi] чудесно за разходки, катерене, къмпинг, езерна риболов, вечери на строителната площадка или на пикник.Японските кутии за бэнто, Обяд-кутия от Кедрово дърво, Преносим Дървена Кутия за Бэнто от един слой Подвижна преграда Обяд-Бокс за Бэнто с каишка, кутия за суши, посуда [Подвижна преграда] Обяд-бокс оборудван с подвижен разделител за лесно сортиране и съхранение на продукти.За да запазите вкуса на ястието.[Надежден каишка] Всеки контейнер за bento-ланча е снабден с превръзка, която здраво се затваря капак и предотвратява рассыпание продукти.Параметри : Тип на продукта : Кутия за Бентоматериал : кедрово дърво Тегло : около 347 г / 12,2 унция. Съдържание на пакета : 1 х кутия за обяд (общо 4 аксесоар).

Декларирани характеристики

Item Type:
Bento Box
Material:
Cedar Wood
Weight:
Approx.347g / 12.2oz
Package List:
1 x Lunch Box (4 Accessories In Total)