.

YAOLUU Четка за тоалетна В котешка форма Основата на Притежателя на четки за Тоалетна, Ръчно Рисувани Мека Коса Четка За Тоалетна Креативен Дизайн на Четка За Тоалетн?

YAOLUU Четка за тоалетна В котешка форма Основата на Притежателя на четки за Тоалетна, Ръчно Рисувани Мека Коса Четка За Тоалетна

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Титуляр далеч по почистване на четки е проектиран като подвесного дренаж, а в основата подсоединено, за да се предотврати източване на капки, вентилация и чистка, а също имало образование вода Четка за тоалетна с уникален и креативен дизайн.Сладкото котка капаци носа си с една ръка, в другата ръка държи четка за тоалетна, а след това се измъква опашката напред.Той е щателно обработена с изящни черти на лицето, супер красиви изрази и изискана текстура на косата.Детайлите са много добри, като се подчертава, концепция и структура. Четка за тоалетна изработени от естествена смола, която е безопасна и безвредна за околната среда.Той не само е твърд и устойчив на абразия, но и е лесен за поддръжка и почистване.Му може да се мие директно с вода. Четка има подвижни конструкции, и мощни структури притежават силна обеззараживающей способност и няма да навредят на тоалетната чиния. Уникална и новаторска основа е стабилно и е трайна, което е удобно за съхранение на четка за тоалетна и не позволява лесно петно на пода в банята.Титуляр далеч по почистване на четки е проектиран като подвесного дренаж, а в основата подсоединено, за да се предотврати източване на капки, вентилация и чистка, а също имало образование вода. Четка за тоалетна с уникален и креативен дизайн.Сладкото котка капаци носа си с една ръка, в другата ръка държи четка за тоалетна, а след това се измъква опашката напред.Той е щателно обработена с изящни черти на лицето, супер красиви изрази и изискана текстура на косата.Детайлите са много добри, като се подчертава, концепция и структура. Четка за тоалетна изработени от естествена смола, която е безопасна и безвредна за околната среда.Той не само е твърд и устойчив на абразия, но и е лесен за поддръжка и почистване.Му може да се мие директно с вода. Четка има подвижни конструкции, и мощни структури притежават силна обеззараживающей способност и няма да навредят на тоалетната чиния. Уникална и новаторска основа е стабилно и е трайна, което е удобно за съхранение на четка за тоалетна и не позволява лесно петно на пода в банята.Гаранция за удовлетвореност - 100% Гаранция за удовлетвореност!Добре дошли в моя магазин, всеки ден ще се появят нови продукти, надявам се да се получи вашето одобрение и подкрепа, благодаря!Име : Набор от тоалетни за зъби във формата на котка Материал : Естествена смола Спецификация : 13,7 инча * 11,6 инча * 6,2 Дюймавкратко : 1.

Декларирани характеристики

13.7 inches * 11.6 inches * 6.2 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :