.

Устройство за измерване на Тягата, Лесен за Инсталиране скоби за Измерване на Тяга от Железоникелевого Сплави с Висока Твърдост, Надежден Скоба 500N за Гума Кабелна ?

Устройство за измерване на Тягата, Лесен за Инсталиране скоби за Измерване на Тяга от Железоникелевого Сплави с Висока Твърдост,

BGN 14.24

Сума
Налично за поръчка

Натоварване 500 N : максимално натоварване на този двухтактного силен тела е 500 N, което осигурява голямо задържане на усилие и добър ефект от използванетоНадежден скоба : Дизайн на зъба довършителни този тела увеличава силата на триене по време на изпитването, за по-ефективно зажимать измерена обект.Висока твърдост : Стяга зададено измерване на тягата е изработен от железоникелевого сплав, се отличава с висока твърдост и якост, се отличава с висока якост.Лесна инсталация : Стяга зададено измерване напрежение на сцепление може да бъде лесно и ефективно да е инсталиран и закрепен, което е много удобно за работа.Широко предназначение : Това устройство може да се използва за тестване на силата на разтягане, на разрушителната сила, усилията за въвеждане и теглене на гума, кабел, хартия, електрически компоненти, пластмасово фолио и други материали.Характеристика : 1. Натоварване 500 Н : Максимална натоварване от това двухтактного силен тела е 500 N, което осигурява по-голяма удерживающую сила и за добър ефект от използването. Надежден скоба : Дизайн на зъба довършителни този тела увеличава силата на триене по време на изпитването, за по-ефективно зажимать измерена обект. Висока твърдост : Стяга зададено измерване на тягата е изработен от железоникелевого сплави с висока твърдост и якост, много издръжлив. Лесна инсталация : Скоба за измерване на напрежение на сцепление може да бъде лесно и ефективно да е инсталиран и закрепен, което е много удобно за работа. Широко предназначение : Това устройство може да се използва за тестване на силата на разтягане, на разрушителната сила, усилията за въвеждане и теглене на гума, кабел, хартия, електрически компоненти, пластмасово фолио и други материали.Параметри : Тип на продукта : Скоба за зададено измерване на тягата Материал : железоникелевый сплавмаксимальная натоварване : 500 н Дебелина на изделия за захващане : прибл. 0-2 мм / 0-0,08 Широчина на продукта за захващане : прибл. 0-15 мм / 0-0,6 инча Осъществяване Списък : 1 х скоба за зададено измерване на тягата.

Декларирани характеристики

Item Type:
Thrust Meter Clamp
Material:
Iron nickel alloy
Maximum Load:
500N
Clamping Product Thickness:
Approx. 0-2mm/0-0.08in
Clamping Product Width:
Approx. 0-15mm/0-0.6in
Package List:
1 x Thrust Meter Clamp :