.

За щастие, Защитна мрежа за тераси, Мрежа за безопасността на децата, Мрежа за птици, Мрежа за защита от падане от прозорец на стълбите за домашни котки, Мрежа за укр?

За щастие, Защитна мрежа за тераси, Мрежа за безопасността на децата, Мрежа за птици, Мрежа за защита от падане от прозорец на

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

◆ Материал предпазни мрежи за балкон : Найлон на плетени въжета, затянутая ръчно, благодарение на което окото е по-голяма якост и висока удар ◆ Характеристики мрежа за защита на децата : точната инсталация, качество на изработка, висока температура за печене, оцветяване, антикорозионна, водоустойчив, солнцезащитная, антиармированная на плетени въжета лесно се съборят, здрава. ◆ Лесен мрежа за ограда безопасността на децата ръчно изработени, висококачествени здрав плат, професионално обвързване на многожильное ширити правят въже по-твърди, че притежават висока удар и да защитават сигурността на децата. ◆ Метална мрежа за птици, средно меки, не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, по-дълъг живот, полезен товар до 200 кг, по-здрав, лесно за монтаж, лесно се разбира.Когато ти не трябва да им се насладите, можете да го сгънете и удобно да се съхранява. ◆ Метална мрежа за защита на вашия домашен любимец от падането на Много от децата попадат в сграда, нека се знае, че безопасността на децата не може да се пренебрегне, и може да се използва като мрежа за котки и за защита на малките домашни любимци от падане.Ние горещо приветствам вас, ние се стремим да създадем добри и приятни покупки за всеки купувач, ние ви предлагаме да избирате разнообразни изискани стоки, с нетърпение очакваме вашата поръчка!За да се гарантира безопасността на вашето дете, скъпи родители трябва да инсталирате защитна мрежа за вашето бебе.Това е добър партньор, за да осигури безопасността на децата.✪Функцията на защитната мрежа : 1. Веревочная мрежа е лесен за инсталиране, благодарение на сместа от желязо или дървени парапети, прозорци коридори, подходящи за вътрешни и външни тераси. Тази солидна защитна мрежа осигурява безопасна детска среда за деца на перилах.Сигурно защита на деца, домашни любимци или играчки. Декоративна веревочная окото е изработен от екологично чисти материали, които са безвредни и не оказват влияние върху здравето на децата. Можете да отрежете въжето до желаната форма и размер, без това да повлияе на трайност на окото. Задайте веревочную мрежа за вашето дете, така че децата да не пада с опасни висоти, като стълби, балкони и прозорци.Надеждно защитава детето си и домашни любимци.★ Име : мрежа от падане, защитна мрежа ★ Материал : висококачествена найлонова въже ★ Размер : многоразмерный по избор (може да се коригира) ★ Цвят : бял ★ Диаметър : 4 мм ★ Разстояние : 12 см Широко се използва : стълбища, балкони, тавани, прозорци, градини, скално катерене, люлки, хамаци, висящи мостове, детски градини, търговски центрове, ресторанти, увеселителни паркове, магазини за дрехи, висящи мрежа, мрежа за покрив, декоративни мрежа, мрежа за защита на растенията, тунелни мрежата, блокиране на мрежа за животни, детски нечупливи мрежа, мрежа за изолация на домашни любимци, мрежа за защита на децата, мрежа за котки и т.

Декларирани характеристики