.

Професионален Сешоар За коса, 3 Режима на Отопление, Йонна, Няколко Степени, Бързо Съхнене, Мощен Мотор, Безшумен Сешоар, Иновативна Керамична технология, Сешоар с Д?

Професионален Сешоар За коса, 3 Режима на Отопление, Йонна, Няколко Степени, Бързо Съхнене, Мощен Мотор, Безшумен Сешоар, Иновативна

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Мощен бесщеточный BLDC осигурява сверхсильный вятър и бързо се изсушава косатаВисоката концентрация на керамични йони дълбоко подхранва косата, ефективно затваря люспи на косата, намалява статичното електричество и изглажда сухите къдрици.Мобилен керамичен нагревател, автоматично регулиране на мощност, осигурява защита от изгаряне и прегряване.Подходящ за домашна употреба.Почти нулева радиация, това е много безопасно за бременни, деца и възрастни хора.Ултра-бързо скорост на двигателя - 11000 об/мин. Силен поток на въздуха достига директно корените на косата. 20 Милиона керамични йони за грижа. Изглаждане на къдрите на косата. Придава на косата мекота и блясък. 【Високоскоростен двигател за бързо изсушаване】 Благодарение на бесщеточному на двигателя с честота на въртене на 110 000 об/мин. в съчетание с технология Air Multiplier този сешоар създава мощен въздушен поток за бързо изсушаване.Това е един много добър подарък за деня на благодарността или Коледа за деца и бременни жени. 【Керамични йонна бережный грижа за косата】 Функция керамични йонна технология може да осигури най-здрави грижа за косата, нашият сешоар оборудван с керамични нагревателя под формата на сот, който може да ползвате и спрей керамични йони за защита на косата и съдържа 20 милиона йони.Високата концентрация на керамични йони дълбоко подхранва косата, ефективно затваря люспи на косата, намалява статичното електричество и изглажда сухите къдрици. 【3 скорости / 3 режима на отопление и охлаждане 】 3 настройки за скорост включват висока за бързо изсушаване и стайлинг, средно за редовно сушене и по-ниски за пръскане.Лека и балансирана. 3 режима на загряване : най-бързо изсушаване и стайлинг, средно за нормално сушене, ниско за по-хладно сушене и разпиляване и студен за постоянно охлаждане на косата след полагане. 【4 въртящи се магнитни глави,】 Идва с разглаживающей тупалка, дифузер, професионален възел и разглаживающей вятърна гребен, за да отговори на нуждите на всяка коса : къдрава, преки, тънки или дебели.Решетки ще помогнат на косата бързо да се приведе във форма.Идеално средство за стайлинг на косата, с помощта на които лесно да направите на любимата си прическа в домашни условия. 【Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни】 висок Клас сешоар BARSJA лесен и годен за пиене, това е професионален инструмент за коса за любителите на пътуване и фризьорски салони.

Декларирани характеристики