.

Homoyoyo 3шт Сметки за уреждане на Мозъчните Сметки за Мультитулов Училище Древнекитайский Калкулатор Древните Сметки Преносими Детски Abacus Образователни посредник м?

Homoyoyo 3шт Сметки за уреждане на Мозъчните Сметки за Мультитулов Училище Древнекитайский Калкулатор Древните Сметки Преносими

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ПластмасатаДЪРВЕНА abacus SOROBAN 13 COLUMN - Отлично компютърно средство за развитието на изчислителни способности, паметта и вниманието на децата.Посредник между ръководството ИГРАЧКИ - инструменти за обучение на сметката по математика леки, те са лесни за носене и съхранение, когато те не се използват.МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ АРИТМЕТИЧНИ СМЕТКИ - изящни Изделия производство, а цветът им е лесно отслоить.ТРАДИЦИОННИТЕ посредник между ръководството СМЕТАЛО - те са произведени от висококачествен материал, който е икономичен и има дълъг срок на служба.ДЪРВЕНА ABACUS SOROBAN - традиционен китайски дизайн сметки, което ги прави красив облик, а също и практични за използване.ДЪРВЕНА abacus SOROBAN 13 COLUMN - Отлично компютърно средство за развитието на изчислителни способности, паметта и вниманието на децата.Посредник между ръководството ИГРАЧКИ - инструменти за обучение на сметката по математика леки, те са лесни за носене и съхранение, когато те не се използват.МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ АРИТМЕТИЧНИ СМЕТКИ - изящни Изделия производство, а цветът им е лесно отслоить.ТРАДИЦИОННИТЕ посредник между ръководството СМЕТАЛО - те са произведени от висококачествен материал, който е икономичен и има дълъг срок на служба.ДЪРВЕНА ABACUS SOROBAN - традиционен китайски дизайн сметки, което ги прави красив облик, а също и практични за използване.Пратката включва 3 x Abacus Характеристики -Размер : Около 22,00 X6,00 X1,50 см/8,65 X2,36 X0 Традиционните посредник между ръководството сметки. -Цвят : както е показано на фигура Развиване на малки сметало -Материал : пластмаса, дърво посредник между ръководството играчки -Целта е да се обучават децата умствена аритметика, подобряване на техните компютърни умения и развива мозъка на Пластмасови плочки. -Това опции за вашите деца, които ще учат математика, и те ще обичам тези древни сметки. -Изящна изработка осигурява и практичност, трайност и може да помогне на децата в изучаването на математика с преносими арифметическими сметки. -Добри помагала за детската градина, за изследване на деца, аритметика, улесняват работата им усвояване сметки за деца. -Те са произведени от висококачествен материал, който е икономичен и има най-дълъг живот на преносими счетных сметки.Информация за стоки Традиционните малки сметки - това е вашият най-добър избор. малко мультитул Те помагат на момчета и момичета изучават основите на математиката и помагат за практическото сметка и математически упражнения.

Декларирани характеристики