.

Led лента за Фарове, Led лента за външни фарове LEDCARE 24 Инча с шарките на Dreamcolor, Гъвкава Водоустойчива Светодиодна лента за дневни светлини, Безжична система за DRL, управ?

Led лента за Фарове, Led лента за външни фарове LEDCARE 24 Инча с шарките на Dreamcolor, Гъвкава Водоустойчива Светодиодна

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Висококачествен led : Гъвкава led лента чиста висока яркост, вносни лампи RGB с разноцветни сърцевина, гаранция за качество, бързо отвеждане на топлината, трайно осветлениеТова увеличава светлина, когато шофирате през нощта.Повишете сигурността на шофирането в дъждовно или мъгливи дни.Accent DRL : Вградени режими на възпроизвеждане на цветовете, които изглеждат като повтарящи преследване, пропускане, танц, трептене на лентата, ви дават зашеметяващи визуални впечатления.Ако не ви е нужен режим на занимания, които можете да направите е статичен цвят за осветление със собствените си ръце. (това не е жълт указател на завоя. Управление на приложение : няколко режима и цветове по ваш избор, включително режим преследване. за включване / изключване, промяна на цвета, промяна на схемата на мигане, промяна на скоростта на мигане, яркост, цветове и т. Лесна инсталация : Трайно лепило 3 М на задния панел и можете да го инсталирате, без да отваряте автомобилна фаро в събирането, просто свържете към текущата електрическите инсталации DRL и показалеца на завоя.Идеален начин да се даде на вашите фарове страхотен индивидуален вид.Водоустойчив и възможност за рязане : IP68 Водоустойчив, не е нужно да се притеснявате за времето, дори ако вали силен дъжд. дължина 24 инча, можете да изрежете всички мъниста 3 LED (трябва да запечата тръба изолиран лепило за водоустойчива защита. Това приложение DRL не е мигач.Но той поддържа управление на мобилни приложения, 210 модели, включително режим на dreamcolor преследването mode или DIY.Параметри : Име на приложението : Led лампа Материал : мек силикон Цвят : Цвят на мечти Водоустойчивост : IP68 Работно напрежение : 12 vdc Помещение включва : 2 * 24 инч(и) led лента ламповые тела Характеристики : Режими на RGB и Dream color.Висока светоотдача благодарение на високата яркост на светлинния поток, отлична осветеност и стабилност.Мека и лесно могат да бъдат планирани производството на всяка форма и дължина и за дооснащения фарове.За промяна на фарове : Използва се за външни облицовки светлините на : ангелски око, дневни светлини, указатели на завоя, светлини за вежди, светлини и задното стъкло и т., се Използва за вътрешна декорация на светлините : подови тела, педальные светлини, стоп-сигнали, осветление на багажника, дръжки на светлини, инструмент светлини, автомобилните куполни светлини и т.

Декларирани характеристики