.

Nema23 Определяне на стъпков мотор База 57 Скоба стъпков мотор Стяга Силна страна на Притежателя с 4 бр. Инсталационните Винтове Алуминиев Оксид за Смилане на Струг с Ц?

Nema23 Определяне на стъпков мотор База 57 Скоба стъпков мотор Стяга Силна страна на Притежателя с 4 бр. Инсталационните

BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

♞【Предпоставка включва】 1 бр скоба стъпков мотор Nema23 и 4 бр. инсталационните винтове. ♞【Материал】Алуминий. ♞【Лесна инсталация】 Лесен за инсталиране и лесна за използване. ♞【Предимство】 Нашата повърхност за захващане на двигателя от алуминий анодирована, така че в бъдеще тя няма да почернят от окисляване. ♞【Подходящ за стъпков мотор 】Nema23.Кръст Бод Пакет включва : 1 х скоба за стъпков мотор Nema23 4 х инсталационните винт Описание на продукта Параметри : Материал : алуминиев оксид Модел : Скоба за закрепване на Nema23 Функция : Нашата повърхност за захващане на двигателя от алуминий анодирована, така че в бъдеще няма да чернения от окисляване.За скоба стъпков мотор 57 мм NEMA23.Лесен за инсталиране и лесен за използване.Издръжлив на употреба, изработен от алуминий.

Декларирани характеристики