.

Машина за Капитониране Exceart 10шт Електрически Инструмент За Квиллинга С Прорези Автоматизирана Дръжка маша количество Хартия, Игольчатая Дръжка за Квиллинга, Дръж?

Машина за Капитониране Exceart 10шт Електрически Инструмент За Квиллинга С Прорези Автоматизирана Дръжка маша количество Хартия,

BGN 4.10

Сума
Налично за поръчка

Гладка дръжка, ще ви бъде удобно да я докоснеПодходящ за използване жена, дама, момиче.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Можете да създадете красиви модели, за да работи от хартия.Изработен е от висококачествени метални и пластмасови материали за продължителна употреба. гладка дръжка ще ви осигури комфортен допир.Подходящ за използване жена, дама, момиче.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Можете да създадете красиви модели, за да работи от хартия.Изработен от висококачествен метал и пластмаса за по-дълга употреба.Описаниеэти изделия, изработени от метал и пластмаса, те са здрави и леки.цветен дизайн ще бъде красиво.ще имате по-добро настроение.Идеален за дома, магазина и т., можете да се насладите на забавни фигурки ръчна изработка Цвят : светло-розово Материал : метал и пластмаса - Дължина : прибл.5x1x1 виж - Изработен от висококачествени метални и пластмасови материали за продължителна употреба.- Можете да създадете красиви модели, за да работи от хартия.- Гладка дръжка, ще ви бъде удобно да я докосне.- Подходящ за използване жена, дама, приятелка и т. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва в себе си 10 x дръжки.

Декларирани характеристики