.

6 бр. V-Образен Перфоратор за бродерия от кожата, Точност с полукръгла Нож, Домакински Перфоратор за колан със собствените си ръце, Инструменти за пробиване на кожат?

6 бр. V-Образен Перфоратор за бродерия от кожата, Точност с полукръгла Нож, Домакински Перфоратор за колан със собствените

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【6 бр V-образна машина за рязане на】 В нашия набор инструменти за пробиване на кожата има 6 бр. V-образни ножове с диаметър 15 мм /20 мм / 25 мм / 30 мм / 35 мм / 40 мм, вие можете да избирате в зависимост от вашите нужди. 【Прецизна полиране】 Този перфоратор за обработка на кожата е изработен от стомана, всички те са добре полирани гладки и остри, и те могат да са нарязани в чиста извита форма, което е много удобно за използване. 【Изключителен дизайн】 Машина за кожа каишка за ръка, изпълнени в полукръгла форма, подходящ за рязане на кожа на ръба на 1/2 кръг.Благодарение на полукруглому сензора диаметър на края на ръкохватката можете бързо да намерите необходимата ви перфоратор. 【Предпоставка включва】 1 комплект от 6 бр. набор от инструменти за пробиване на кожата. Работа с филе в различни места, ви дава перфектен професионален края на каишка Моля, обърнете внимание на остър ръб на инструмента при използването му. 【Широко приложение】Инструменти за рязане на кожа за бродерия преносими, удобни и имат ниско тегло.Подходящи за пробиване на кожени портфейли, чанти за визитни картички, колани, лямок, чанти и т. V-образна машина за рязане на】 В нашия набор инструменти за пробиване на кожата има 6 бр. V-образни ножове с диаметър 15 мм /20 мм / 25 мм / 30 мм / 35 мм / 40 мм, вие можете да избирате в зависимост от вашите нужди. 【Прецизна полиране】 Този перфоратор за обработка на кожата е изработен от стомана, всички те са добре полирани гладки и остри, и те могат да са нарязани в чиста извита форма, което е много удобно за използване. 【Изключителен дизайн】 Машина за кожа каишка за ръка, изпълнени в полукръгла форма, подходящ за рязане на кожа на ръба на 1/2 кръг.Благодарение на полукруглому сензора диаметър на края на ръкохватката можете бързо да намерите необходимата ви перфоратор. 【Предпоставка включва】 1 комплект от 6 бр. набор от инструменти за пробиване на кожата. Работа с филе в различни места, ви дава перфектен професионален края на каишка Моля, обърнете внимание на остър ръб на инструмента при използването му. 【Широко приложение】Инструменти за рязане на кожа за бродерия преносими, удобни и имат ниско тегло.Подходящи за пробиване на кожени портфейли, чанти за визитни картички, колани, лямок, чанти и т. Описание : Ако сте заинтересовани в производството на изделия от кожа със собствените си ръце, този инструмент за производството на изделия от кожа със собствените си ръце - необходим инструмент, който не трябва да пропускате.

Декларирани характеристики

Material:
45# Steel
Color:
Silver
Surface Treatment:
Precision Polishing
Quantity:
6Pcs
Weight:
310g
Length:
About 95mm/3.74inch
Size:
15mm/0.59inch, 20mm/0.79inch, 25mm/0.98inch,
30mm /1.18inch, 35mm/1.38inch, 40mm/1.57inch:
Package List:
6 x V Shape Cutter Punch:
Note:
1.Due to manual measurement, please allow 1-3mm differs.:
2.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. :