.

Штабелируемый Стил на Съхранение на Всяка Всячины Пластмасова Кутия за Съхранение на Закачалка За Дрехи Полк Почистване и Организаторите За Съхранение на Дрехи О?

Штабелируемый Стил на Съхранение на Всяка Всячины Пластмасова Кутия за Съхранение на Закачалка За Дрехи Полк Почистване и Организаторите

BGN 31.29

Сума
Налично за поръчка

100% Пластмаса Лесен за инсталиране и подреждане, на повече места.Кутии за съхранение и рафтове Дишащи Чанти за пуловери за Съхранение на Покривки за Съхранение на обувки под леглото. Отличен инструмент за спестяване на домашно пространство и да придадат на вашия дом по-голяма организираност.Коледни Кутии за Съхранение на Покривки, Дишащи чанти за Пуловери, Текстилен Стоманена Рамка За Съхранение. 1 Х Рафтове за съхранение, детска чанта за съхранение, Кърпа стоманена рамка, кутии за съхранение и рафтове под леглото за съхранение на обувки. Изработени от висококачествени полипропиленови материали, трайно в употреба.Съхранение на обувки под леглото, Кошница за дрехи за съхранение под леглото с коледни кошници за съхранение.Пратката включва : Бельевая кошница с коледни кутии за съхранение, кутии за съхранение и рафтове, детска чанта за съхранение.Штабелируемый Стил на Съхранение на Всяка всячины Пластмасова Кутия за Съхранение на Закачалка За Дрехи Полк Почистване и Организаторите За съхранение на Дрехи Organizer4. Отличен инструмент за спестяване на домашно пространство и да придадат на вашия дом по-голяма организираност.Материали : Пластик1. Изработен е от висококачествени полипропиленови материали, е трайна употреба.Пратката включва : Размер : Голям : 28x34x6 см, малък : 24x32x4 см5. Кух дизайн и стил чекмедже позволяват лесно да получите нещата си.1 x Рафтове за хранения3. Лесен за инсталиране и подреждане, на повече места. Изящна изработка, полирана и гладка повърхност.

Декларирани характеристики