.

1000 БР. Предупредителни етикети за Свещи - 1,5 Инчов Предупредителни Етикети за Производство на Свещи, Кръгли Стикери за сигурност на Свещи за Производство на Свещи С?

1000 БР. Предупредителни етикети за Свещи - 1,5 Инчов Предупредителни Етикети за Производство на Свещи, Кръгли Стикери за

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Опаковката включва : Идва с предупредителни етикети за свещи на 1000 броя, 2 ролка, всеки поименно 500 парчета, това е достатъчно за ежедневните нужди и на други различни приложенияВисококачествен материал : Тези самозалепващи етикети с предупреждение за сигурност на свещи произведени от хартия с високо качество, лесно отклеить и се залепи.Информация за размер : Диаметър на предупредителни стикери за свещи е на 1,5 инча (38 мм) и е подходящ за повечето свещи, съдове за свещи, кутии за свещи и т. Характеристики на продукта : тази кръгла стикер за свещи с черно мастило е отпечатан предупреждение за сигурност на свещи.Идеална за малък бизнес за продажба на свещи и вземане на свещи със собствените си ръце.Лесна употреба : Предупредителни етикети за соев восък лесно отклеиваются и са залепени, което улеснява използването му.Когато залепваща етикет за безопасност свещ ще бъде премахната, на повърхността не остава лепило.Опаковката включва : Идва с предупредителни етикети за свещи на 1000 броя, 2 ролка, всеки поименно 500 парчета, това е достатъчно за ежедневните нужди и на други различни приложения.Висококачествен материал : Тези самозалепващи етикети с предупреждение за сигурност на свещи произведени от хартия с високо качество, лесно отклеить и се залепи.Информация за размер : Диаметър на предупредителни стикери за свещи е на 1,5 инча (38 мм) и е подходящ за повечето свещи, съдове за свещи, кутии за свещи и т. Характеристики на продукта : тази кръгла стикер за свещи с черно мастило е отпечатан предупреждение за сигурност на свещи.Идеална за малък бизнес за продажба на свещи и вземане на свещи със собствените си ръце.Лесна употреба : Предупредителни етикети за соев восък лесно отклеиваются и са залепени, което улеснява използването му.Когато залепваща етикет за безопасност свещ ще бъде премахната, на повърхността не остава лепило. 1000 броя предупредителни етикети за свещи Размери : Кръгли предупредителни етикети за производство на свещи са с диаметър 38 мм (1,5 инча).

Декларирани характеристики