.

Преносим Мини-Вентилатор С 3 Скорости, Ръчни, Лични Фенове, 1200 mah, 2,5-3,5 часа, Летен Вентилатор, захранван с Батерии, Сладък Дизайн, Вентилатори за Момчета, Момичета, Мъ?

Преносим Мини-Вентилатор С 3 Скорости, Ръчни, Лични Фенове, 1200 mah, 2,5-3,5 часа, Летен Вентилатор, захранван с Батерии,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Портативен и удобен】 - Нашите ръчно изработени фен е проектиран така, че да бъде лек, компактен и му е било лесно да носят със себе сиМожете да го вземете със себе си навсякъде, което го прави идеален за отдих, като например за пътуване, къмпинг и туризъм. 【Мощна акумулаторна батерия】 - Батерия с капацитет от 1200 ма батерия осигурява до 2,5-3,5 часа непрекъсната работа от едно зареждане.Можете да зареждате го с помощта на USB кабел, нашият вентилатор също може да бъде зареждана чрез захранване, лаптоп или друго устройство с помощта на USB.Това го прави още по-удобен за използване в движение. 【Регулируема скорост】 - Нашият персонален вентилатор, снабден с три регулируеми скорости, които ви позволяват да персонализирате въздушния поток в зависимост от вашите предпочитания.С едно натискане на бутон можете да превключвате между ниска, средна и висока скорост. 【Тих и ефективен】 - Нашият вентилатор работи безшумно дори и на най-висока скорост.Вас няма да ви тревожи, няма червени шум, което го прави идеален за употреба в тихи помещения, като офиси, библиотеки и класни стаи. 【Перфектния летен подарък】 - Нашият фен ще се превърне в перфектният летен подарък както за мъже, така и за жени.Това е обмислен подарък, който те могат да се ползват през целия сезон, за да остане в хладината и уюта. 【Портативен и удобен】 - Нашите ръчно изработени фен е проектиран така, че да бъде лек, компактен и му е било лесно да носят със себе си.Можете да го вземете със себе си навсякъде, което го прави идеален за отдих, като например за пътуване, къмпинг и туризъм. 【Мощна акумулаторна батерия】 - Батерия с капацитет от 1200 ма батерия осигурява до 2,5-3,5 часа непрекъсната работа от едно зареждане.Можете да зареждате го с помощта на USB кабел, нашият вентилатор също може да бъде зареждана чрез захранване, лаптоп или друго устройство с помощта на USB.Това го прави още по-удобен за използване в движение. 【Регулируема скорост】 - Нашият персонален вентилатор, снабден с три регулируеми скорости, които ви позволяват да персонализирате въздушния поток в зависимост от вашите предпочитания.С едно натискане на бутон можете да превключвате между ниска, средна и висока скорост. 【Тих и ефективен】 - Нашият вентилатор работи безшумно дори и на най-висока скорост.Вас няма да ви тревожи, няма червени шум, което го прави идеален за употреба в тихи помещения, като офиси, библиотеки и класни стаи.

Декларирани характеристики