.

WU 24x24cm 5D САМ Диамантена Живопис Животни Мопсчетата да Слушате Музика Стикер Бродерия Пълен Квадратен Диамант Бродерия на кръстат бод Планински Кристал, Мозайка Жи?

WU 24x24cm 5D САМ Диамантена Живопис Животни Мопсчетата да Слушате Музика Стикер Бродерия Пълен Квадратен Диамант Бродерия на

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Прекрасно визуално възприятиеПлатно-меки, по-ярки цветове, не избледняват, му е лесно растушевать или скъса.Идеален за декорация на хола или спалнята, в съответствие с друг стил на оформяне.Картината с ръцете си ще раскрашена диаманти от смола, които ослепително блестящи на светлината и в момента са най-популярни украшение със собствените си ръце.Тип : Диамантена живопис Материал : Диамант от изкуствена смола, платно Случаи на употреба : Къща, хол, спалня, офис, Диамант : Квадратен Размер на платното : 30х30 см (прибл.) Размер на изображението : 24x24 см (прибл.) Пратката включва : 1 х платно (без рамка) 1 Опаковка диаманти от смола 1 х писалка 1 х кал 1 х плоча Етапи на изработка : 1. Обърнете се към сравнителна таблица на платно, за да се определи номер на всеки диамант и съответния отпечатан номер върху платно. Поставете кръг края на дръжки за маркиране на цимент за маркиране (силно натиснете надолу, за да цимент остана на място). С помощта на кръгла края на химикалки залепете на таблетка и леко натиснете надолу, за да отстраните излишната цимент. Откъснете парче фолио и поставете таблетка на платно в съответствие със съответния номер. Ако приклеите диамант до неправилно сайта картини, премахване на диамант с пинсети. След приключване на леко като диаманти ръка или книга, за да се уверите, че диамантите са здраво закрепени.Бележки : само картина върху платно, без рамка.Диаманти от смола са негодни за консумация, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като проглатывание.Снимките, представени на тази страница, са готов продукт за помощ, и това, което получавате, ще бъде пакет от материали за завършване на картината, която трябва да свършите сами.Просто се наслаждавайте на удоволствието от занаяти собствените си ръце.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Декларирани характеристики