.

Zerodeko 2 бр. Бял, Лепкав Punch Притурка Монтиране на Куката За Самостоятелно Окачване на Инструменти За Баня Почистващо Закрепване на Въже и удар дупка-безплатен Магази?

Zerodeko 2 бр. Бял, Лепкав Punch Притурка Монтиране на Куката За Самостоятелно Окачване на Инструменти За Баня Почистващо

BGN 49.26

Сума
Налично за поръчка

ABS ДЪРЖАЧ за парцал, с монтиран на стената-самоклеящийся за гладка повърхност, лесна за използване.Държач за парцал-Пазете дома си в чистотата и реда.Захват ЗА парцали - Органайзер за инструменти е предназначен за съхранение на различни предмети от бита с цел пестене на място и украса на помещения, използвани в пералнята, кухнята, банята, спалнята, офиса, гаража, градината, vi, Стенен държач за парцал - Можете да зададете този стенен държач за съхранение на всякаква повърхност, за метене, швабр, закачалки, ключове, чадър, четки, тигани, ръкавици, покривки за избърсване на прах, бейзболни бита.Метла за парцал-материал приет.Тя е много здрава.Съдържание на пакета : 2 x рафтове за съхранение Характеристики-Пазете дома си в чистота и организация кука за метли. -Устойчив на абразия, компактен и монтиране на скоба за въже. - Цвят : бял скоба за захващане на парцали. - Материал : стенни закачалка за парцал от ABS пластмаса. -Конструкция без перфорация, която осигурява най-доброто удобство за притежателя на парцали. -Подходящ за захващане на метла, парцал, грабель, инструмент и т., въже за парцал. -Размер : около 11x2x2 см/4.79inch метла за парцал стенни куки. - Добър кука за съхранение за вашата кухня, баня, перално, гараж, мазе, стълбище, сервизно помещение, градина и т. Органайзер за метли.Описание на продукта Органайзер-закачалка за парцал без перфорация, окачени парцали, четки, метли и други аксесоари за дома. държач за парцал и метла Този предмет представлява практичен стенен държач за парцал, който е изработен от висококачествен материал за употреба. залепваща въже е чудесен помощник за дома.

Декларирани характеристики