.

Поставка за мобилен телефон Coasdigi, Държач за мобилен телефон, Регулируема Поставка за телефон на бюрото, По-Висока Поставка за iPhone, която е Съвместима с всички мобил?

Поставка за мобилен телефон Coasdigi, Държач за мобилен телефон, Регулируема Поставка за телефон на бюрото, По-Висока Поставка

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【 Интелигентен дизайн 】 Регулируема поставка за телефон с телескопическим шеста от алуминиева сплав в различни височини от 11,4 "до 15,7" Универсална конструкция с отточна завъртане на 360 градуса и възможност за регулиране на вратата напред и назад на 90 °, за да се осигури възможно най-добрия зрителен ъгъл по ваш избор, включително и ъгъла на гледане. 【 СТАБИЛНОСТ 】 Тази поставка за телефон е с метална основа, осигуряваща стабилност и плътно задържане на телефона. 4 гумени облицовки за под краката основание помагат да се избегне подхлъзване и защита на повърхността на масата. 【 Силна съвместимост 】 Горния растягивающийся на притежателя, може да бъде съвместима с телефони от всички размери, благодарение на разумното дизайн с регулируема ширина 2,36" - 3,54".Мек гумен държач с две кухини на база подходяща за таблети i Pad на всички марки и размери, като например i Pad Pro 12,9 / 9,7, i Pad 1/2 / 3/4, i Pad Air 2, i Pad Mini. 1/2 / 3/ 4 i Phone 12 Pro Max, Samsung Galaxy Tab, Lenovo Tab, серия Fire HD и т. 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на 】 Лекотата на монтажа.Освободи ръката си , отпуснете главата и гърба .Добър избор за гледане на видео, Facebook live, Tik Tok, работна запис кулинарни клипове или видеоклипове ръчно изработени и така нататък. 【Гаранция 】 Всеки проблем, например, счупени, не е подходящ за вашите телефони и така нататък, моля, свържете се с Coasdigi.Ние ще ви отговорим и бързо ще решим вашия проблем. 【 Интелигентен дизайн 】 Регулируема поставка за телефон с телескопическим шеста от алуминиева сплав в различни височини от 11,4 "до 15,7". Универсална конструкция с отточна завъртане на 360 градуса и възможност за регулиране на вратата напред и назад на 90 °, за да се осигури възможно най-добрия зрителен ъгъл по ваш избор, включително и ъгъла на гледане. 【 СТАБИЛНОСТ 】 Тази поставка за телефон е с метална основа, осигуряваща стабилност и плътно задържане на телефона. 4 гумени облицовки за под краката основание помагат да се избегне подхлъзване и защита на повърхността на масата. 【 Силна съвместимост 】 Горния растягивающийся на притежателя, може да бъде съвместима с телефони от всички размери, благодарение на разумното дизайн с регулируема ширина 2,36" - 3,54".Мек гумен държач с две кухини на база подходяща за таблети i Pad на всички марки и размери, като например i Pad Pro 12,9 / 9,7, i Pad 1/2 / 3/4, i Pad Air 2, i Pad Mini.

Декларирани характеристики