.

Държачът с Конусообразным опашка Морз, Държач за Смилане на патрона, Встрани, U-Образен Конектор, за Полиране на Вътрешния Изход на Охлаждащата Вода, Скоба Промишле?

Държачът с Конусообразным опашка Морз, Държач за Смилане на патрона, Встрани, U-Образен Конектор, за Полиране на Вътрешния

BGN 24.10

Сума
Налично за поръчка

Высокоуглеродистая стомана : Промишлен притежателя лост на патрона е изработен от плътен стомана, която може да се използва за по-дълго време, я не е лесно да се повреди и той притежава добра устойчивост на корозияКарета перална Обработка : Група смилане на патрона е полировальный външен вид, грапавост> 0,08 мм, която лесно се деформира. доведете удобство в живота ви. Точността 0,005 мм : Промишлен притежателя на патрона е точността на корпуса 0,005 мм, а стяга силен и може да се използва с увереност. постоянно подобряване на технологията и качеството на продукцията на всеки детайл.Вътрешен издаване на охлаждащата вода : Притежателят на смилане на патрона има вътрешен издаване на охлаждащата вода, който може да се използва за охлаждане на тренировка като цяло по време на обработката.Интегрирано формоване : държачът се закрепва едновременно, вътрешната и външната част се формират едновременно, както на външния вид на U-образни тренировки е голям, всеки обект се проверява инспекционным отдел, за да запазите позиция в добро работно състояние в ръката си.Высокоуглеродистая стомана : Промишлен притежателя лост на патрона е изработен от плътен стомана, която може да се използва за по-дълго време, я не е лесно да се повреди и той притежава добра устойчивост на корозия.Карета перална Обработка : Група смилане на патрона е полировальный външен вид, грапавост> 0,08 мм, която лесно се деформира. доведете удобство в живота ви. Точността 0,005 мм : Промишлен притежателя на патрона е точността на корпуса 0,005 мм, а стяга силен и може да се използва с увереност. постоянно подобряване на технологията и качеството на продукцията на всеки детайл.Вътрешен издаване на охлаждащата вода : Притежателят на смилане на патрона има вътрешен издаване на охлаждащата вода, който може да се използва за охлаждане на тренировка като цяло по време на обработката.Интегрирано формоване : държачът се закрепва едновременно, вътрешната и външната част се формират едновременно, както на външния вид на U-образни тренировки е голям, всеки обект се проверява инспекционным отдел, за да запазите позиция в добро работно състояние в ръката си.Параметри : Тип на продукта : Притежателят на смилане на патрона Материал : Высокоуглеродистая стомана Точност : около 0,005 мм / 0,000197 инча Грапавост : > Около 0,08 мм / 0,00315 инча Осъществяване Списък : 1 х Притежателя на смилане патронник 1 х конектор.

Декларирани характеристики

Item Type:
Milling Chuck Holder
Material:
High Carbon Steel
Accuracy:
Approx. 0.005mm/0.000197in
Roughness:
> Approx. 0.08mm/0.00315in
Package List:
1 x Milling Chuck Holder  :
1 x Connector :