.

Molain Гребен Срещу Бълхи За Кучета и Котки, Набор от Гребени За Отстраняване на Петна От Сълзи, Домашни Любимци, Гребен, За да се Грижа За Домашни Кучета и Котки (4 бр.)

Molain Гребен Срещу Бълхи За Кучета и Котки, Набор от Гребени За Отстраняване на Петна От Сълзи, Домашни Любимци, Гребен, За

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Можете да поддържате козината чиста】 Избягвайте главоболие, свързана с поддържането на чистотата на козината на вашия домашен любимец, като открива и премахва всички възможни проблеми, възможно най-скороГребени, за да се грижи за кучета и котки са разположени много близо един до друг, за да лесно да извадя всичко ненужно от дълбините на козината на вашия домашен любимец.Просто прекарайте гребен по козината на вашия домашен любимец, и досадни паразити ще се събират в щетинках гребени. 【Гребени за отстраняване на петна от сълзи】Петна от сълзи - често срещано явление при всяко домашно животно с козина или вълна и особено видими при животните по-светъл цвят на козината.Тези грозни петна се появяват, когато около очите на вашия домашен любимец кора и слуз.Редовната употреба на гребени, за да се грижа за домашни любимци предотвратява натрупването на мръсотия и придава на вашето пушистому друг приказен изглед. 【Пакетът включва】 Вие ще получите общо 4 различни вида расчесок от бълхи, подходящи за различни видове домашни животни, като кучета, котки, зайци и т. Повечето домашни любимци.Осъществяване списък : 1 бр. тежкотоварни зъбни гребен от неръждаема стомана 5,5x1,18 инча, 1 бр. гребен за въшки с двойни странични зъби 3,4x2 инча, 1 бр. гребен с дълги зъбци от неръждаема стомана, 3,1x2 инча, 1 бр. гребен за отстраняване на петна с къси зъбци от неръждаема стомана 2,7 * 2,4-инчов. 【Здрав материал】 Гребени за кучета и котки са Изработени от неръждаема стомана и пластмаса, което предотвратява корозията на зъбите на гребените от намокания след измиване, зъбите са от неръждаема стомана, здраво вградени в пластмасова дръжка, за предотвратяване на загуба на гребени. 【Широко приложение】 4 БР гребени различна форма, многофункционални и практични.Един комплект на нашата гребени достатъчно, за да се грижи за вашия домашен любимец.Освен това, Гребени, за да се грижи за кучета и котки са подходящи за използване на много различни пухкави животни.Заедно с всички породи кучета и котки, малки четки и може да се използва за вычесывания всички възли при зайци, морски свинчета и порове.Тези пити са подходящи както за малки, така и за едри породи, както и за дълги коси, така и за късокосмести домашни любимци.

Декларирани характеристики