.

BESTOYARD Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор от 2 Поставяне на Копринени ветрила Японски Сгъваеми Фен Китайските Сгъваеми Фен на Цветя Веер Бамбук Рамка Японски Сватб?

BESTOYARD Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор от 2 Поставяне на Копринени ветрила Японски Сгъваеми Фен Китайските Сгъваеми Фен

BGN 3.72

Сума
Налично за поръчка

Синтетичен материалФЕН в ЯПОНСКИ СТИЛ : Елегантни подаръци на всички жени, приятелките си и дама.Може да се използва за сватбени тържества, танци, украса, cosplay, и самостоятелно охлаждане.Тънка работа е от висококачествен естествен бамбук, здрава и устойчива, елегантна и удобна за употреба.Цветен дизайн : Нашата фен с принтом и кичури създава романтична и елегантна атмосфера за вас, което ви дава добро настроение.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пакетът включва 2 x сгъваем фен Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Елегантни подаръци на всички жени, приятелките си и дама.Може да се използва за сватбени тържества, танци, украса, cosplay, и самостоятелно охлаждане. - Материал : бамбук. - Добра работа от висококачествен естествен бамбук, здрав и издръжлив, елегантен и удобен за използване. - Цветен дизайн : Нашата фен с принтом и четка създава романтична и елегантна атмосфера за вас, което ви дава добро настроение. -Размер : приблизително.5 виж по -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Описание на продукта Сгъваем фен е изработен от естествен бамбук, е трайна употреба и изглежда старинен.Модела е много елегантен и елегантен.Аксесоар с елегантен пискюл, който е подходящ за жени.Тя може да се използва за украса на сватба или просто се използва за охлаждане.

Декларирани характеристики